x

Ovo su najpoželjniji Srbi u 2018: Za njih bi se sve udale!

Opšte je poznato da muškarci na našim prostorima imaju poseban šarm na koji žene u Srbiji, ali i u svijetu padaju. Ekipa portala Republika.rs je izdvojila neke od njih koji su bili najaktuelniji ove godine.

1. Miloš Biković - Od uloga u srpskim serijama, do rukovanja s Vladimirom Putinom!

Popularnost glumca Miloša Bikovića raste iz godine u godinu kako u Srbiji, tako i u Rusiji gdje najviše radi. Biković, koji je ove godine oduševilo glavnom ulogom u filmu "Južni vjetar", po svemu sudeći nastaviće da briljira i u 2019-oj godini.

On je u novembru 2018. godine dobio " Medalju Puškina" koja se dodjeljuje za zasluge u oblasti kulture, prosvjetiteljstva, književnosti i umjetnosti, a koju mu je uručio direktno predsjednik Rusije Vladimir Putin. Miloš je osvojio naklonost žena svojim odmjerenim stavom, talentom, ali i fizičkim izgledom i samim tim se upisao na našu listu najpoželjnijih srpskih muškaraca i neženja. Ipak, možda ne zadugo jer njegova veza sa manekenkom Barbarom Tatalović možda uskoro preraste u brak.


2. Saša Kovačević - 10 godina na listi najpoželjnijih neženja

Na listi najs*ksepilnijih muškaraca već deceniju je pop pjevač Saša Kovačević čiji šarm neprestano osvaja djevojke širom regiona. Kovačević, čija popularnost ne opada s godinama i koji vjerovatno ima najveću "vojsku obožavateljki" u Srbiji, nedavno je priznao da bi možda uskoro i mogao da stane na "ludi kamen" sa izabranicom Zoranom Tasovac. Do tada i dalje će biti dio liste za najboljeg neženju Srbije.


3. Andrija Kuzmanović - Sve više privlači pažnju nježnijeg pola.

Jedan od glavnih aktera serije "Jutro će promijeniti sve", Andrija Kuzmanović dospio je žižu interesovanja nakon ove uloge zbog čega se često pojavljuje na listi najpoželjnijih neženja u Srbiji. Iako je posljednjih mjeseci punio novinske stupce između ostalog zbog raskida sa svojim izabranicama, Andrija je ipak više puta spominjan zbog svojih glumačkih uloga.

Rola inspektora Stanka Pletikosića u seriji "Senke nad Balkanom" u kojoj su ga mnogi primijetili bila je odskočna daska za naredne glumčke poduhvate. Kuzmanoviću mnogi prognoziraju blistavu karijeru, a djevojke ga sve više primjećuju zbog čega se našao i na našoj listi najpoželjnijih neženja.


4. Anđelo Ranković - Idealan kandidat za mladoženju!


Maneken koji je pažnju na sebe skrenuo učešćem u rijalitiju "Zadruga " i vezom sa mladom Teodorom Džehverović, nakon raskida sa njom ponovo je damama na raspolaganju. Anđelo Ranković i dalje je solo, zbog čega je idealan kandidat za neženju godine. On je nakon raskida s Teodorom postao idealna "meta" udavača.


5. Viktor Savić - čest gost na listi najpoželjnijih muškaraca

Uvijek rado viđen na listama najpoželjnijih neženja, Viktor Savić i ovoga puta našao se na našoj. Od kada je raskinuo sa djevojkom Teodorom Miljković, ponovo je u fokusu udavača. Glumac koji je sada zašao u ozbiljnije godine zbog toga je i poželjan neženja, a da li će tako i ostati pokazaće vrijeme. Viktor se osim glume sada bavi i muzikom što je domaćim ljepoticama vjerovatno još zanimljivije.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


nista je ovdje ne bi mijenjala hah ? top su ?