x

oproštene prevare

Ovo su najpoznatiji švaleri! Njima su žene prešle preko preljube i ostale u braku: Đani, Miroslav, Mitar, Kolarov, Vujadin švrljali!

Afera u porodici Đoleta i Vesne Đogani, koja je posljednjih dana tema broj jedan u domaćim medijima, nije jedina koja je odjeknula kao bomba, a da su supružnici nakon otkrivene prevare nastavili bračnu zajednicu kao da se ništa nije desilo. Brak su nakon skandala sačuvali i fudbaleri Aleksandar Kolarov, Milan Biševac, Vujadin Savić, muzičari Radiša Trajković Đani, Miroslav Ilić, Goran Bregović, Mitar Mirić i mnogi drugi.

Plejboj zečica Božana Vujinović javno je priznala da je bila u ljubavnoj vezi s Biševcem, koji je u to vrijeme uveliko bio u braku sa suprugom Ljiljanom. Iako se saznalo za aferu, supružnici su dali zajednički intervju i rekli da od razvoda nema ništa.


Njegov kolega Aleksandar Kolarov, iako je s tadašnjom ljubavnicom Kristinom Mijačević dobio sina Petra, ostao je sa zakonskom suprugom Vesnom. O njihovom razvodu se pričalo 2019. godine, kada je on navodno uhvaćen u preljubi s Italijankom Kristinom Bučinom, ali je on to demantovao. U međuvremenu je izgleda zaista došlo do razvoda, jer je bivši kapiten srpske reprezentacije u vezi s Frančeskom Fioreti, udovicom italijanskog fudbalera Davidea Astorija.


Vujadin Savić je jednom prilikom uhvaćen kako na leđima nosi žensku osobu koja nije bila Mirka. Tada su počele priče o njegovom nevjerstvu, koje je glumica oprostila.


I muzičari vole da varaju, a da ne osjete posljedice. Gordana Ilić, supruga Miroslava Ilića, ostala je decenijama s njim u braku, iako njega Mirjana Antonović optužuje da imaju sina Devina i zbog toga se i danas sude.


Goran Bregović je s Dženanom u braku 25 godina. Kolaju priče da je muzičar vara, a za njegove afere govore da su gotovo javne. No, sve to je njegova supruga stoički izdržala. Među brojnim ljepoticama koje je osvajao kao od šale, vezu s Bregom prva je priznala glumica Maja Sabljić. Pored nje, na spisku su bile i druge poznate dame, a on nikada nije potvrdio niti demantovao nijednu od tih glasina.


Jedini koji je javno priznao da je varao suprugu je Đani:

- Samo jedanput sam prevario Slađu i to kad sam bio popio. Svaki muškarac je prevario makar jednom svoju suprugu - zaključio je on.


Nevjeran je bio i Mitar Mirić, kao što se pričalo, on je varao ženu Suzanu sa 30 godina mlađom pjevačicom Draganom Janićijević iliti Lepom Gagom. On je ovo negirao, ali je ipak priznao da ga je žena jednom izbacila iz kuće zbog švaleracije.

- Suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - izjavio je jednom prilikom Mitar.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.