x

udarila na moral drugih

Ovo su sve diplome Jovane Jeremić: Ismijavali su me gori od mene i oni s krevetnom diplomatijom!

Jovana Jeremić otvorila je dušu i otkrila da su je godinama sputavali i ismijavali oni gori od nje.

Naime, ona je objavila fotografiju sa brojnim diplomama i priznanjima koje je dobila tokom svog školovanja i ispisala poruku koja je izazvala brojne komentare.

- Sve u životu mogu da vam uzmu, ali znanje i sposobnost nikada! Znanje je moć, ono me je dovelo ondje gdje pripadam, na Pink - započela je voditeljka, a potom rekla sa čim se sve susrela tokom odrastanja.


- Preživjela sam sve - ismijavanje gorih od mene, onih koji jednu knjigu nisu pročitali, oni kojima je preporuka bila krevetna diplomatija, onih koji se ni za šta nisu u životu borili, onih koji su u javnosti preko dana govorili o moralu, dok bi noću, što se morala tiče, sve odlazilo na - morala sam. I da vam, iskreno, sada priznam: više me je boljelo ćutanje mojih "prijatelja", nego sarkastični, nakaradni i argumentovano neutemeljeni narativi mojih neprijatelja - ispisala je Jeremićeva.


- Pobijedila sam rezultatom! Jer ja samo tako umijem. A i čisto da se zna razlika između mene i njih. Zato nikad, ama baš nikad, ne sumnjajte u Jovanu Jeremić. Ona je borac - specijalac, treniran u najsurovijim uslovima, da u gađanju uvijek uzme apsolutnih sto!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.