x

astrologija

Ovo su veoma ljubomorni horoskopski znakovi

Ovan je nestrpljiv horoskopski znak, a njegova ljubomora nastaje upravo iz nestrpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva i snova.

Prema astrologiji postoje četiri horoskopska znaka koja se bore s ljubomorom, kako u ljubavnim odnosima tako i na poslu i prijateljstvu.

Ovan

Ovan je nestrpljiv horoskopski znak, a njegova ljubomora nastaje upravo iz nestrpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva i snova.

Oni se često osjećaju kao da neprestano pokušavaju da stignu druge. Međutim, oni su vođe i izrazito takmičarskog duha, stoga su i ljubomorni na osobe koje napreduju brže nego oni.

Umjesto da svoju nemirnu energiju usmjere na ono što su drugi postigli, savjet je da preusmjerite na vrjedniji cilj. Pronađite uzrok koji pali vašu unutarnju moć.


Rak

Ispunjeni njihovim dubokim odnosima, vodeni znakovi strahuju od svega što prijeti tim vezama. Ispod njihova hladnog oklopa nalaze se nevjerovatno osjetljivi pojedinci kojima druge opasnosti lako prijete.

Oni žude za sigurnošću i stabilnošću, pa pomoću ljubomore pokušavaju da održe drage osobe blizu. Iako ste u iskušenju da zadrže sve svoje strahove i nesigurnosti unutra, bolje je pustiti te emocije da teku.

Zato, umjesto da se osjećate nesigurno, upotrijebite srce kako biste svojim bližnjima rekli koliko ih cijenite.

Lav

Lavovi uspijevaju kad “svjetlucaju” u središtu pažnje i nisu baš oduševljeni kad ih neko izgura iza pozornice kako bi preuzeli vodstvo.

Ako se Lavovi mogu da izraze i osjećaju cijenjenima, manje su skloni ljubomori, ali kad im nedostaje pažnja, teško podnose kada drugi dobivaju komplimente.


Škorpija

Ljubomora proizlazi iz Škorpijine paranoje. Vi ste jedan od najkreativnijih znakova u Zodijaku, ali ovu biste viziju mogli da koristite za izmišljanje scenarija koji se zapravo ne događaju.

Umjesto da zamislite najgori mogući scenario, zašto ne biste dobro iskoristili svoju živopisnu maštu? Zamislite stvari koje se događaju u vašu korist, piše Superžena. Ako niko od nas zapravo ne može da kontroliše šta se događa, zašto ne pretpostaviti najbolje?


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.