x

Oženio se Andrija Milošević? Uskoro će i prinova?? Svi su ostali zatečeni!

Andrija Milošević godinama je u vezi sa koleginicom Sandrom Tomić, ali u posljednje vrijeme oni se nalaze pod pritiskom, budući da ih porodice forsiraju da je vrijeme da dobiju dijete.

Kako izvor tvrdi, Milošević sve teže podnosi pitanja o prinovi jer nikada nije bježao od toga i smatra da ga pritiskaju bez razloga.

- U porodici Milošević već duže vrijeme vrti se ista priča o tome da je Andrija debelo zagazio u momački život i da je krajnje vrijeme da se uozbilji, oženi Sandrom i dobije nasljednika. Međutim, u posljednje vrijeme ta priča prerasla je u forsiranje. Šala se pretvorila u ozbiljne razgovore i Andrija je sad na tapetu kad god su neka porodična okupljanja i proslave. Ta priča mu je od početka jako smetala i on je počeo da gubi strpljenje. Čak dođe i do omanjih sukoba sa članovima porodice kad oni pomenu njegovu budućnost - navodi izvor i tvrdi da glumcu sve to posebno teško pada jer Sandra i on rade na djetetu i odavno su spremni da budu roditelji.


- Možda ne bi postojala tolika tenzija da Andrija i Sandra već neko vrijeme ne rade na prinovi i da i sami nisu loše volje zbog činjenice da Sandra ne ostaje trudna iako su oboje zdravi. Njihove porodice se ponašaju kao da oni bježe od obaveze, a zaista ne postoji par koji bi bio sretniji od njih kada bi dobio dijete - kaže izvor i ističe da će Milošević uraditi sve da zaštititi svoju partnerku od pritiska.


- Ako je neko lud za svojom djevojkom, to je Andrija. On je u svakom smislu obožava i imaju odnos kao da su tek ušli u vezu. Toliko su zaljubljeni i srećni jedno sa drugim da se ne odvajaju na više od sat-dva i sve rade zajedno. Upravo zbog toga Andrija ne dopušta da se priča o potomstvu i ženidbi. Zna da bi to moglo da povrijedi Sandru i da joj je jako teško što još nemaju dijete. U stanju je sa cijelim svijetom da se posvađa samo da nju niko ne dira i da ona bude mirna - priča izvor i dodaje da ni jedno ni drugo ne forsira brak.


- Sandra i Andrija žive zajedno već tri godine, naučili su da funkcionišu savršeno i ne opterećuju se brakom. Njihova veza liči na brak i nisu od onih parova koji po svaku cijenu žele vjenčanje, zato što im papir ne znači ništa. Ne samo da žive zajedno već zajedno vode pozorište i njihov zajednički život je sređen. Jedino što im fali jeste dijete, ali radiće na tome i riješiće problem ukoliko postoji. Njima je važno samo da ih niko iz porodice ne maltretira pitanjima jer su već počeli da se distanciraju. Ostalo će lako, kao i sve do sada - zaključuje izvor „Alo!“.

Kako bi se saznalo šta o saznanjima ima da kaže Andrija, mediji su ga pozvali, ali njegov telefon bio je isključen do zaključenja ovog teksta.


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


POTREBNA JE HITNA KREDITA? Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]