x

GALA SVADBA trajaće 3 dana u Rimu

Oženio se bivši muž Emine Jahović: Dvije decenije mlađa Melisa rekla Da Mustafi!

Oženio se Mustafa Sandal i to baš onako kako je i planirao. Dvije decenije mlađa Melis Sutšurup i bivši suprug Emine Jahović na vječnu ljubav zakleli su se u Rimu.

Zaljubljeni i srećni Melis i Mustafa odlučili su da poslije intimne ceremonije vječanja u Ambasadi Turske u Rimu, prirede i gala svadbu koja će trajati čak dva dana. Naime, velika proslava koja će trajati dva dana od 10. do 12. juna odigraće se u luksuznom hotelu u ljetovalištu Marmaris za 80 ljudi, piše Hello.


Par će 10. juna organizovati "grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati vjenčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gdje će se održati zabava. Vjenčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra, navodi se u pozivnici. Naravno, sve troškove snosiće Sandal, pa će gostima organizovati, kako prevoz, tako i smještaj.


Melis i Mustafa u vezi su pune tri godine, a vjerili su se u februaru i to u strogoj tajnosti. Fotografije sa vjeridbe otkrile su lijepe vesti i najavile svadbu koja se sa nestrpljenjem iščekuje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hello 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.