x

nakon sedam godina veze

Oženio se Mate Rimac, svadba održana u Livnu!

Oženio se Mate Rimac, opet. Inovator i poduzetnik ili, pak, Elon Musk ovog dijela svijeta, kako ga nazivaju neki mediji, po drugi put u dva mjeseca potvrdio je svoju ljubav s dugogodišnjom djevojkom, 30-godišnjom Katarinom Lovrić, koja mu je u maju postala supruga nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva.

Nakon intimnog i tajnog vjenčanja pred matičarom u Vili Dalmacija, skrivenoj na južnim padinama Marjana za tridesetak gostiju Mate i Katarina sada su priredili raskošnu feštu u Livnu.


Fama i interes javnosti koji su okruživali ovo vjenčanje bili su nevjerovatni. Danima se izvještavalo o svim detaljima i pripremama, dizali su se dronovi za ekskluzivne snimke, a poduzetni čitatelji iz Livna su redovito zvali u redakcije s novim informacijama. Nije trebalo dugo da se Rimčevo vjenčanje proglasi – vjenčanjem godine. Neki će reći i decenije, piše Jutarnji.hr.


Da vjenčanje nije bilo u Livnu oduševljena javnost, koja u 33-godišnjem Rimcu vidi budućnost, skupila bi se na cesti kao što se, primjerice, u Londonu okupila za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Jer Mate je hrvatski princ, a njegova Katarina u haljini po koju je išla u Milano, je verzija princeze iz moderne bajke.

.

.

.

Izvor: Jutarnji.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.