x

izgleda da se baš zaljubio

Oženjeni Dejan Dragojević vjerio novu djevojku?! Mediji bruje, on mudro ćuti!

Dejan Dragojević konačno je pokazao novu djevojku s kojom je u vezi već mjesec dana! Oni su zajedno slavili Srpsku novu godinu u jednom beogradskom klubu i cijele noći su razmjenjivali sočne poljupce!

Kako Star saznaje, Dejan je te noći vjerio lijepu Jovanu koja ima 23 godine i rodom je iz Gornjeg Milanovca, a trenutno radi kao frizerka u salonu kod Adama Adaktara. Tačno u ponoć je Deki navodno zgrabio svoju dragu i pred svima je strasno poljubio i tada je pitao da li želi da se uda za njega kada se zvanično razvede od Dalile. Ona je pristala istog trenutka, pa se onda rasplakala od velikog uzbuđenja.


Ni Dejan više ne krije da je zaljubljen do ušiju u Jovanu, a prošle nedjelje je upoznao sa majkom Biljanom i ostalim članovima porodice. Oni su svi oduševljeni lijepom frizerkom i sada navijaju da se Dejan što prije razvede kako bi već na jesen organizovao vjenčanje sa Jovanom.


- Naše upoznavanje bilo je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Mjesec dana smo u vezi, a imamo osjećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelijepo i baš mi je nevjerovatno da ovako nešto postoji. Jovana je kao stvorena za mene. Planiram da se oženim, to je skoro već završena stvar. Sve je sudbinski! Djevojka je van ove priče, nije nešto specijalno na Internetu i po društvenim mrežama, baš je normalna djevojka, a sve je bila slučajnost.


. Zaljubio sam se baš! Jovana vredno radi u salonu, ide joj radni staž, nema društvene mreže i ne prati rijaliti što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu í srce”, priznao je Dejan i dodao da Jovana nema nikakve sličnosti sa Aleksandrom, niti sa Dalilom od koje jedva čeka da se razvede.

- Što se mene tiče neka slobodno zadrži prezime Dragojević, ne mogu više da ubjeđujem i želim samo što prije da se razvedem i da završim sa tom agonijom. Dosta mi je njenog pljuvanja, daleko joj lijepa kuća.

.

.

..

.

.

Izvor: Pink.rs/Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.