x

Oženjeni vjerenik pljunuo Andreanu Čekić nasred kluba i zaurlao: Hoću moje pare, nisam ovdje došao za džabe!

Andreana Čekić i njen vjerenik Marko Milošević ponovo su se posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, gdje se trenutno nalaze na pjevačicinoj turneji.

Perje među vjerenicima je letjelo prošle nedjelje ispred jednog kluba naočigled brojnih prolaznika. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pjevačicin izabranik je bio toliko drzak prema njoj da su članovi benda i organizatori morali da intervenišu i da ih razdvoje.

- To je bilo strašno. Bruka i sramota. Marko se prema Andreani ponio nezrelo i bezobrazno. Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Taj dan im je bio slobodan, pa su sebi dali oduška i grupno izašli na muziku u jedan lokal da se opuste. Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi, a ispao je kurcšlus. On je počeo da pije i stvar se otrgla kontroli.


Čašćavao je muziku, nedolično se ponašao, a Čekićka je pokušavala da ga obuzda. U jednom trenutku su počeli žustro da se svađaju. Milošević je tada počeo da je vrijeđa i naziva pogrdnim imenima. Niko nije mogao da ga obuzda - priča naš sagovornik koji se zadesio na istom mjestu.

Prema njegovim riječima, Milošević je pljunuo u lice pjevačicu i pocijepao joj majicu.

- Vikao je: „Hoću moje pare, nisam ja ovdje za džabe došao.“ Muzičari su pokušavali da smire strasti, ali uzalud, on joj je pocijepao majicu i sve su joj se grudi vidjele. Ma, užas. To je bila kap koja je prelila čašu. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju od 1.600 dolara - kaže naš sagovornik.


Međutim, dan poslije incidenta Marko je shvatio svoju grešku, pa je sa aerodroma molio vjerenicu da mu oprosti.

- Čist bezobrazluk. Nije želio da se čekira dok se ne čuje s njom. Bacao se po aerodromu, kukao i molio da mu oprosti. Ne znam šta joj je bilo, ali je muzičarima rekla da ga vrate i da će da mu pruži posljednju šansu. Rekla je da ne želi da ga nosi na duši ako mu se nešto dogodi. Vratili su ga, ali ga svi u grupi kuliraju. Njih dvoje su se pomirili, ali svi su i dalje u šoku zbog tog incidenta - završava naš sagovornik.

 

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.