x

PA KO JE LUD DA JE KUPI ZA TOLIKE PARE?! Nerealna cijena knjige Kije Kockar!

Autobiografija pobjednice "Zadruge" Kije Kockar, "Moj potpis" pojavila se na Sajmu knjiga, a u narodu se podigla veća prašina nego kada je postala pjevačica ili kada je modna blogerka Zorannah objavila svoju prvu knjigu.

Fanovi žude za svojim primjerkom, a ono što će mnoge zanimati jeste koliko košta jedan "Potpis".

Na sajtu izdavača uspjeli smo da pronađemo cijenu knjige, koja će u toku trajanja Sajma knjiga koštati 399,20 dinara, dok će se u ostalim knjižarama naći po cijeni od 499,00 dinara što, složićete se, nije mala cijena za djelo neafirmisane spisateljice.

Podsjećanja radi, u knjizi "Moj potpis" Kristina Kockar je na 192 strane otkrila pojedinosti o svom životu. Ona se čitaocima obraća iskreno, veoma neposredno i bez zadrške. Pored toga, ona se osvrće na temu porodičnog nasilja, povezujući je sa svojim djetinjstvom, ali i čineći čitaocu dostupnim i najdublji dio njenog unutrašnjeg svijeta, kao i svoju intimu, objavljujući nepoznate podatke o svom trenutno ozbiljno narušenom zdravstvenom stanju.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail. com } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara