x

Pa šta ako je ponovo imala se.s u rijalitiju, sada nije Uskrs? Nadeždina majka zaprepastila izjavama, a šta tek otac kaže...

Nakon kćerkine vrele akcije ponovo u rijalitiju oglasila se majka Nadežde Biljić. Naime, kada je Slavica Biljić vidjela šta njena miljenica radi u "Zadruzi 2" i kako se prepustila strastima sa Tomom Panićem priznala je da je njen muž ljut na kćerku Nadeždu.

- On smatra da nije trebalo da dozvoli sebi da se ponovo prepusti instiktima pred kamerama, kao što je to uradila prošle godine na Uskrs sa Mikijem Đuričićem.

- Muškarci to drugačije gledaju i Radoju kao Nadicinom ocu to nije pravo. Što se mene tiče vidjela sam sve šta je radila sa Tomom, pa i taj se.s. Nije mi drago što je to opet pred kamerama, ali nije ništa nenormalno uradila. Mladi su i slobodni i dozvoljeno je da uživaju i da priušte sebi nježnost", rekla je za "Bilic" Slavica.


Prije godinu dana se oglasilo mnogo ljudi koji su Nadeždi zamjerili zbog se.sa sa Đuričićem u štali baš na Uskrs, pa se Slavica sada i našalila na taj račun:

- Evo sad nije Uskrs, pa vjerujem da neće nikome smetati što je bilo se.sa. Šalu na stranu više bih voljela da su Nada i Toma ostali drugari, jer ne znam kako će se sada odvijati njihov odnos. Toma je gotivio Nadu još od prve Zadruge i odmah je zvao kad je izašla prvi put. Često se druže i jedu zajedno. Kad su već bili intimni voljela bih da veza opstane bar neko vrijeme. Samo da Nadica ne pati i ne bude povrijeđena, ali nadam se da i neće jer nisu imali se.s zbog pijanstva. Nije pretjerivala ni u čemu i vjerovatno je do njega došlo zbog zatvorenosti u ograničenom prostoru u kojem su pojačane emocije svake vrste, pa i potreba za nježnošću", zaključuje Nadeždina majka.

Ipak, našla se u nezahvalnoj situaciji kada kao roditelj pravda kćerku što ponovo javno stupa u se.sualne odnose u rijalitiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.