x

"Pa šta ako Milojko (74) može da mi bude deda": Milijana (21) iz Požege odgovara na prozivke! (FOTO)

- Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlađe momke, stariji mi se sviđaju oduvek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda - kaže za Telegraf Milijana Bogdanović (21), čija je romantična veza sa 50 godina starijim Milojkom Božićem (74) pokrenula pravu buru.

Vest o njihovoj ljubavi na našem portalu, ali i Milijanine društvene mreže, prepuni su komentara. Jedni su presrećni jer su se međusobno našli, vjeruju da je njihova ljubav prava, a drugih, kojih je mnogo više osuđuju i vrijeđaju ih zbog višedecenijske razlike u godinama. A oni, kako kažu sjede od jutros na kafici u svom domu, čitaju i smiju se.

- Probudili smo se u tri sata jutros da provjerimo Fejsbuk i Instagram. Mnogo poruka sam dobila, poput "zašto to" i osuđuju me, ali je dosta i podrške. Nisam dobila nikakve prijeteće. Komentarišu i na mojim objavama na društvenim mrežama. Zaista mi ne smeta, da mi smeta ja bih zaključala profil. Milojko je više u šoku, ja nisam. Samo nek komentarišu, ništa neće promijeniti moje mišljenje - priča nasmijana i lijepo raspoložena od jutros Milijana, a i Milojko rado se ubacuje u razgovor i potvrđuje riječi svoje drage.


Milijana se prisjeća početaka njihovog poznanstva:

- Komšije smo u selu Pilatovićima. Milojko je neko vrijeme živio u Beogradu, ali se vratio ovdje - počinje ona, a Milojko dodaje da je "povratnik" u selu već 20 godina.

- Znam ga otkako sam bila mala. Sa mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam htjela ja da se javim, a ni on. Onda se dogodilo da je trebalo da ide na operaciju srca, ugradnju bajpasa. U tom trenutku nije bilo nikog uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obaveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, rodila se velika ljubav - nastavlja Milijana.


Milojko je operisan 4. decembra, a nakon njegove operacije ništa ne može da ih rastavi. Svadbu su zakazali za 7. septembar, birali njenu vjenčanicu i isplanirali budućnost. Renoviraju kuću, i uglas govore da žele djecu - koliko, još se nisu dogovorili, sigurni su samo da će ih biti.

Mada je glavna pretpostavka negativnih komentara da bi djevojka mlađa 53 godine, odnosno u ovom trenutku više od tri puta mlađa, bila sa starijim muškarcem iz koristi, Milijana navodi detalje koji bi materijalnu korist negirali.

- Mnogi misle da sam zajedno sa njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Nemamo problem ni da kažemo da su njegova ukupna primanja 50.000 dinara - ističe ona.

Na fotografijama postavljenim na njenim mrežama stoji uz automobil, zbog kojeg mora odgovari onima koji su je odmah opisali kao sponzorušu uz Milojkov automobil.

- Volim mnogo da se fotografišem pa sam na jednoj svadbi stala uz bijeli mercedes Milojkovog sestrića. Milojko nema kola - kaže Milijana i zaključuje:


- Moramo da sredimo malo kuću. Milojko je živio u veoma staroj brvnari, ali sada imam sve kao druge domaćice u kućama. Planiram da se i ja zaposlim i doprinesem našem budžetu. Završila sam četvorogodišnju školu, tehničar sam za zaštitu životne sredine, ali ne tražim posao u struci. Ne stidim se rada, gledam neki butik ili kafić.

NE ZANIMAJU JE MLAĐI UOPŠTE

Ljubav sa starijim muškarcem nikada nije bila ni dovedena u pitanje jer mlađi, naime, nikada nisu bili njen tip.

- Ne volim mlađe momke, sviđaju mi se stariji oduvijek. Ne bih mogla da vam kažem koja je razlika biti sa mlađim muškarcem, nikada nisam bila ni sa jednim. Ne bih se ni okrenula na ulici za nekim. Prvo me je privukao Milojkov fizički izgled. Za svoje godine on, realno, izgleda i više nego odlično. Tačno je po mom ukusu, vidjela sam ga već samo u prolazu. Kada smo se već sprijateljili, shvatila sam da je on divan čovjek. Niko od komšija ne može da povjeruje da je toliko divan. Ne idem nigdje bez njega, a ni on bez mene. Dobro smo i emotivno i s*ksualno povezani. - sigurna je Milijana.



Milojko dok je sluša zaljubljeno na tremu uz kaficu potvrđuje njenu priču ukratko objašnjava šta je njega privuklo kod partnerke i buduće supruge:

- Dobrota i ljepota - jednostavan je Milojko.


KOMENTARI RODBINE

Neznanci ih možda osuđuju, ali ljudi koji ih poznaju ne vide problem u njihovoj ljubavi.

- Moji poznaju Milojka cijeli život i znaju ga kao dobrog. Dedu nemam ni sa jedne strane. Baka koja živi u Beogradu ne kaže ništa. Tatina majka, sa njom sam živjela ovde u selu, niko ništa nije negativno rekao. Moja majka neće to da mi pokaže, ali vjerovatno je pogađaju komentari više od mene, zna oduvijek Milojka, nikad joj nije smetala naša veza, samo sada ne može da povjeruje kakvih komentara ima - kaže Milijana.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.