x

Pale su najteže riječi: Ana Korać iznijela sve detalje susreta sa Biljanom Dragojević, a ono što je otkrila o svojoj mami začudilo je sve!

Ana Korać nedavno je boravila u porodičnoj kući svog dečka Davida Dragojevića, kako bi bolje upoznala njegovu majku Biljanu i ručala zajedno sa njom. A sada su njih dvoje ispričali kako je sve proteklo.

"Susret je protekao nikad ljepše, bilo mi je prelijepo. Pravili smo roštilj. Čak smo ostali do pola dva. Bilo mi je prelijepo. Ja nju nikada nisam vrijeđala, niti bih je vrijeđala", pričala je Ana.

"Sve najljepše kaže Biljana o Ani. Pale su teške riječi, ali drago mi je što je sve kako treba i što ima lijepe riječi o Ani. Voli je i sviđa joj se. Stalno zove, pita gdje smo i šta smo. Želi da dođemo u Veternik, ali ne možemo jer sređujemo stan. Skoknemo do Novog Sada, do Beograda, pa do Ivanjice. Svuda smo", dodao je David.


Ana je u nastavku istakla da su se Davidova i njena majka upoznale dok su njih dvoje bili u "Zadruzi", a zatim istakla da se Dragojević više čuje sa njenom majkom, nego ona.

"Moja mama se čuje sa Davidom, više nego ja. Kaže mi: "Daj mi Davida da vidim jesi li jela", a on namjerno dobacuje: "Nije ništa jela"", priča Ana, a David dodaje: Pa ne jede ništa i onda joj nije dobro. Mora mene da sluša, a onda je ja tužim kod mame kada neće da sluša!"

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.