x

Pale zamjerke i teške riječi, ali i pomirenje: Anabela jeca u zagrljaju kćerke Lune!

Majka i kćerka i dalje pokušavaju da izglade odnos, a Anabela se rasplakala u jednom trenutku. Atijasovu i dalje boli to što Luna nije na njenoj strani, i što brani Gagija i Marka.

– I kad nisam, tu sam – pravdala se Luna Đogani, a Anabela joj je zamjerila što brani sve sem nje.

– Mene srce boli kad braniš i Kurtu i Murtu. Tara skoči da mene brani, ti napadaš – zamjerala je Atijasova, dok joj je Luna odgovorila da je zamolila Taru da se ne miješa u njene porodične odnose.


– Kad vidiš kroz šta je Tara prošla… Što mu ne kažeš da prestane, ako me voliš? Ne diram ga, ne diraj me. Ja nisam došla da rasturam tvoju vezu, prepuna sam bola – pričala je Anabela, a Luna joj je rekla da joj je drago što je ušla u Zadrugu.

– Meni je drago što si ušla, ja te razumijem, ti imaš najviše prava da budeš ovdje, poslije svega što si doživjela – govorila je Luna, a Anabela ju je ponovo pitala zašto nikada ne skoči zbog nje.

– Tebe niko ne napada – odogovorila je Đoganijeva, sa čime se Anabela nije složila.


– Napadaju me ovi tvoji. Sinoć me je i Edo napao. Ovamo si bacala čaše u ljude – zamjerala je Atijasova, a Luna joj se pravdala da nije bila tu kada su se svađali. Luna je zamjerila Anabeli što ne napada Marka Đedovića, a Anabela joj je govorila da ne može da zamjera čovjeku koji joj nije ništa, dok ona to može da prebaci svom momku.

– Mene pogađa što tvoj otac ništa ne razumije šta treba da uradi, neka me ostavi na miru. Hoću da dišem – govorila je Anabela, a Luna je pokušala da je utješi.

– Disaćeš, izaći ćeš odavde. Izdrži! Ne želim da budemo u lošim odnosima zbog ljudi koji su prolazni u našim životima. Volim te i ne želim to – tješila je Luna, a na kraju su se majka i kćerka izmirile, a Luna je pokazivala Anabeli stvari koje je dobila, piše Blic.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.