x

skandal

Palma saslušan: Političar pod istragom zbog podvođenja djevojčica!

Dragan Marković Palma, lider JS i poslanik te stranke u Skupštini, dao je jutros u devet sati iskaz u Višem tužilaštvu u Jagodini povodom optužbi koje je na njegov račun izrekla potpredsjednica SSP Marinka Tepić.

Tepić je iznijela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Marković je odbacio takve optužbe i naveo da tužilaštvo ne mora da "troši papir za pozive", jer će sam danas otići da kaže da je Tepić izrekla "užasne laži".

Marković je za Kurir po izlasku iz Tužilaštva rekao da je tražio da ide na poligraf, da ima apsolutnu podršku porodice i prijatelja i da će morati da se dokaže ko laže - Tepićeva ili on.


- Ovako gnusne laži moraju da se dokažu i neko od nas na kraju mora u zatvor - Marinika ili Palma! Svaki dan ću zvati i ići u Tužilaštvo dok se ovo ne riješi! - kaže Marković. 

Na pitanje kako su njegova supruga, sinovi, prijatelji reagovali poslije snimka koje je objavila Tepićeva, Marković kaže da ima njihovu apsolutnu podršku.


- Pa oni me znaju više od 30 godina, naravno da mi vjeruju i znaju ko sam i šta sam. Pa da se tako nešto desi mojoj unuci, a ima tri unuke i dva unuka..pa, završio bih to po kratkom postupku! Čim sam pozvao Đilasa da kaže koliko ima para i da pokaže račune, poslao je dvije žene da pričaju izmišljotine. Potpuno sam čist, naravno da sam spreman na poligraf, za razliku od Đilasa, a to sam rekao i u Tužilaštvu.


Marković je naglasio i da je zaštićeni svjedok koji je na snimku čovek iz SSP, te da su to dokazali. Na pitanje kako na osnovu sata i džempera može da tvrdi da je riječ o čovjeku iz stranke, Marković kaže da je apsolutno siguran da je riječ o toj osobi.

- Pa to ni Marinika nije demantovala - rekao je on.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.