x

Palo opasno raskrinkavanje: Dalila i Dejan bez dlake na jeziku! Ovako do sad nisu pričali o Ani i Davidu!

Dalila i Dejan Dragojević proslavili su drugu godišnjicu braka, spakovali kofere i uputili se u "Zadrugu 3"! Inače, oni su jedan od rijetkih parova čija je veza opstala po izlasku iz rijalitija i namjeravaju da tako i ostane. Iz tog razloga slušaće samo sebe i udruženim snagama guraće naprijed, i trudiće se da im bude što je lagodnije moguće.

"Savjet za rijaliti veze... Prije svega da ne stupaju u rijaliti veze, nego da stupaju srcem. I evo, mi danas slavimo dvije godine braka", pričala je Dalila dok ju je Dejan zaljubljeno gledao.

Na veliko iznenađenje mnogih, neće se obazirati ni na Anu i Davida! Posebno kada je vrela akcija pred kamerama u pitanju, a evo i zašto:

"Ako nađemo neki štek, ali ovako javno... Ana i David ne znaju za štekove! Njima ne treba štek, oni se ne kriju. Koliko sam informisana, hoće da rade neke stranice, nešto, sa nekim golim slikama, nemam pojma. Njima štekovi ne trebaju! U drugom su fazonu", izjavila je Dalila sa osmijehom.


Par inače već neko vrijeme planira prinovu, a u jednom intervjuu kroz šalu su rekli da će bebu napraviti već prvog dana rijalitija, kako bi na svet stigla do kraja.

 Bez obzira na sve, odnos ova dva para i više nego cvjeta. Ana i David ispravili su Dalilu i Dejana u rijaliti sa osmijehom na licu i sigurno je da će im biti najveća podrška.

"Mi ispratili naše! Srećno! Volimo vas do neba!", napisao je David putem društvene mreže Instagram.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.