x

Uslikan na aerodromu

Panika u Juventusu: Šta je Miralem Pjanić jučer radio u Barceloni?

Miralem Pjanić je već nekoliko sedmica glavna tema medija u Španiji i Italiji jer se uveliko špekuliše o tome da će bh. reprezentativac napustiti Juventus i karijeru nastaviti u Barceloni.

Pjanić je tradicionalno meta mnogih špekulacija gotovo svakog prelaznog roka, no ovaj put mediji u Španiji tvrde da je na korak od prelaska u Barcelonu. U Juventusu su odlučni da ga zadrže jer ga vide kao lidera ekipe, ali jasno je ukoliko dođe prava ponuda da će Stara dama biti na iskušenju.


Pored svih medijskih špekulacija čini se da je i Pjanić odlučio dodatno da "zakuha" stvari. Naime, Mundo Deportivo je objavio jučer da je bh. fudbaler doputovao s porodicom u Barcelonu na odmor gdje bi se trebao zadržati nekoliko dana, a zatim produžiti na Ibizu.


Pjanića su navijači Barce odmah prepoznali na aerodromu, te su se mnogi slikali s njim. Navodno, prema pisanju katalonskih medija Pjanić bi odmor u Barceloni mogao iskoristiti za razgovor sa čelnicima kluba s Camp Noua. Ipak, zvaničnih informacija o tome još uvijek nema, a zanimljivo je da je Pjanić u ovom trenutku izabrao Barcelonu baš za destinaciju gdje će odmarat s porodicom.



(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.