x

Paparazzo! Džumhur uhvaćen u noćnom provodu u Sarajevu sa Zorannah: Mazili se i ljubili pred svima! Blogerka razbila flašu, teniser nervozan! (FOTO)

Više nema sumnje kako je najbolji bh. teniser u vezi sa blogerkom Zorannah. Upravo Damir Džumhur navodno je bio okidač da Zorana raskine vezu sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, nakon što je on saznao kako ga vara sa sportistom iz Sarajeva. Zorana i Damir su sinoć uhvaćeni u noćnom provodu u Sarajevu, a paparazzu Ekskluziva.ba portala nije promaklo njihovo razmjenjivanje nježnosti. 

Buran ljubavni život reklo bi se veže i našeg tenisera Damira Džumhura, ali i njegovu novu izabranicu Zorannah. On je najviše pažnje privukao tokom svoje ljubavne veze sa Dejanom Živković, a potom su počeli da ga povezuju i sa Sofijom Milošević, te Rialdom. Skoro se pojavila vijest kako je Zorannah raskinula vezu upravo nakon što je njen dečko saznao kako ga vara sa Damirom Džumhurom, a da su teniser i blogerka zajedno uvjerio se paparazzo Ekskluziva.ba portala. Njih dvoje su sinoć uživali zajedno u centru Sarajeva. 


Kako smo uspjeli saznati, Džumhur i Zorana su prisustvovali momačkoj večeri njegovog prijatelja. Pored Zorane u društvu su bile  još tri djevojke, dok su ostatak ekipe činili muškarci. Da se par više ne krije uvjerili smo se na licu mjesta. Kako je veče odmicalo, oboje su postali opušteniji, pa su zajedno igrali, razmjenjivali nježnosti, ljubili se, a on ju je često milovao po kosi. Kada je shvatio da ga slikamo nije mu bilo svejedno, pa je ostatak vremena bio suzdržan i  nervozno tipkao po telefonu. 


Kako su Džumhur i njegova nova djevojka vrijeme provodili u ljetnoj bašti kafića, a kako je ulicom cirkulisao veliki broj ljudi, lako su primijećeni od strane prolaznika. Par je u provodu uživao sve do jedan sat poslije ponoći. Zorani se pred oproštaj od društva dogodio i jedan peh kada je rukom oborila flašu sa stola koja se razbila. Blogerka nije nikoga pozvala da očisti nered, pa je samo nogama odgurala staklo ispod stola. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.