x

evo koliki je honorar tražila

Papreno! Lepa Brena za četiri osobe 1.400 eura: Treba vam bogatstvo da s njom provedete novogodišnju noć!

Lepa Brena je rekorderka kada je u pitanju Nova godina, ako se gleda cijena karata za njen nastup. Naime, svako ko bude želio da u 2023. godinu uđe uz njene hitove, moraće da izdvoji popriličnu svotu - jeftinija karta je 300, dok je skuplja 350 eura.

Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s folk zvijezdom, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mjesto za sjedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti, moraće dodatno da se plati.


Kako su nam rekli iz ekskluzivnog lokala u kojem će nastupati, razliku u cijeni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mjesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

Od izvora bliskog pjevačici saznali smo da je Brena ovaj nastup debelo naplatila - čak 100.000 evra, što ju je svrstalo u najplaćenije pjevače u novogodišnjoj noći. Balkanska zvijezda će i reprizu Nove godine pjevati u Beogradu, ali na drugom mjestu, za takođe veliki honorar.


Za razliku od ove godine, prethodnu je pjevačica dočekala radno na Kopaoniku i za taj angažman je bila plaćena, kako su tvrdili izvori, 65.000 eura. Njoj je ta tezga uletjela u posljednji čas, nakon što je otkazan novogodišnji nastup na Crnogorskom primorju. Godinu prije toga se odmarala, pa je bila u svom domu na Bežanijskoj kosi.


Sada je odlučila da bude blizu kuće i zabavlja beogradsku publiku, koja će morati dobro da se isprsi. Zbog paprene cijene karata, mnogi su već počeli da se šale koristeći čuvenu repliku iz filma "Tesna koža", koju izgovara Milan Lane Gutović kao Srećko Šojić dok mu pjevačica pjeva u kafani: "Lepa Brena za četiri osobe za 1.400 eura".

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.