x

brzo pao dogovor

Par koji je mogao sve: Aleksandra Prijović i Filip poslije velike svađe jednostavno rekli kraj!

Koliko dugo će brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića opstati i koliko će supružnici izdržati bez čarki i svađa svi su se pitali, budući da pjevačica dosta radi i putuje širom planete, te da je odsutna od kuće. 

Svi oni koji su vjerovali da će odnos pjevačice i sina tenisera Bobe Živojinovića biti kratkog daha prevarili su se jer po svemu sudeći supružnici koji imaju sina Aleksandra žive svoju bajku, a svoj brak dodatno su učvrstili time što su počeli da sarađuju.


Produkcijska kuća u Filipovom vlasništvu stala je iza Aleksandrinih novih pjesama, za koje je kako se piše po portalima, izdvojila kao za luksuzni stan u prijestonici. Više od 150 hiljada eura pjevačica je dala za izradu, promociju i marketing a nedavno je progovorila da ju je rad na novom projektu dosta iscrpio i čak doveo do prepirki sa suprugom, što inače nije slučaj.


– Jako je bilo naporno zbog želje da sve ispadne najbolje. On više zamjera meni nego ja njemu. Bitno mi je kako on misli jer ja njemu najviše vjerujem. Mi se generalno ne svađamo, ali ako se to desi to je zbog pjesama i spotova – istakla je pjevačica i potvrdila da rasprave sa mužem uglavnom rješava mirnim putem, te da su još na početku veze velikim svađama oboje rekli kraj.

Uprkos zlonamjernicima čini se da će brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića dočekati poduži staž, a supružnici pod istim krovom duboku starost.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.