x

Para mi je izašla na uši, ali šta očekivati od glupe i kvarne osobe? Kija Kockar je i dalje zgrožena izjavom Lune Đogani, pa otkrila šta joj je priznao Sloba!

Pobjednica prve sezone rijalitija i pjevačica Kristina Kija Kockar proslavila je Novu godinu i Božić u krugu porodice i prijatelja, a odsustvo njenog bivšeg supuga pjevača Slobodan Radanovića tokom praznika u pjevačici probudio je osjećaj praznine.  

"Nedostajao mi je na neki način, pogotovo kad sam bila na liturgiji, bila sam u crkvi i osjećala sam se nekako prazno... Ali, imam svoje prijatelje i porodicu da popune tu prazninu", rekla je Kristina.

Kristina je nedavno uputila javni komentar Luni Đogani koja je učesnicima u "Zadruzi 2" rekla da je Kockarevoj i Radanoviću "oprostila sve što su joj učinili". Kija se, bijesna zbog ovih Luninih riječi prvo oglasila žestokom porukom na Instagramu, u kojoj je svom bivšem mužu poručila sljedeće: "J..ao te dan kad si tovario onu štroku u kokošinjcu!"


Kija sada objašnjava zbog čega je bijes zbog Luninih reči i dalje nije prošao, ali i šta joj je Sloba rekao nakon poruke koju je objavila.

"Nekada se pokajem kada ovo komentarišem, ali iza ovoga čvrsto stojim. Razumijem kada bi to bilo oprošteno Slobodanu, pa u redu. Para na uši mi izlazi kad se sjetim tih riječi... Ali, u tako nešto mene da uplete i da govori da meni oprašta... Blago rečeno sam imala visok pritisak kad sam to pročitala, tu noć. Krajnji bezobrazluk, ali šta očekivati od jedne tako glupe, kvarne i neinteligentne osobe", rekla nam je Kristina.


Radanović na Kijinu objavu nije imao javni komentar, ali je Kiji u privatnom razgovoru rekao šta misli o Luninom stavu da je "Kiji sve oprostila", kao i o Kijinoj reakciji.

"Čula sam se sa njim povodom toga, dijeli isto mišljenje što se tiče mene. Neka mene ne upliću, bolje im je", kaže Kija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.