x

"Pare su ti uzele obraz, dostojanstvo i dušu, nisi profesionalac već alav i pohlepan": Slobu žestoko isprozivali jer je pjevao odmah nakon očeve smrti!

Sloba Radanović je ispao profesionalac, te je nastupio u novogodišnjoj noći u jednom beogradskom restoranu. Uprkos tome što mu je preminuo otac Dušan, on je smogao snage i odlučio da ispoštuje svoju publiku, što su internet forumaši žestoko isprozivali. 

Sloba se par sati nakon očeve smrti pojavio na novogodišnjem nastupu sav u crnom, a uz njega je bila njegova nova djevojka Jelena Đuričanin.

Nakon nastupa, Radanović se zahvalio svojoj publici putem društvene mreže Instagram, a onda je svima čestitao Novu godinu. Međutim, mnogi u ovome nisu vidjeli to da je Sloba ispao profesionalac u svom poslu, te se internet usijao od kritika i prozivki. Tako se na sajtu Kurira može vidjeti niz komentara gdje su Slobu potkačili jer je ipak odlučio da odradi novogodišnji nastup. Ispod pogledajte šta su sve forumaši poručili Radanoviću i kakvo mišljenje imaju o svemu: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.