x

najveći životni poraz

Partner i ja smo se rastali u prvim mjesecima moje trudnoće: Veliko priznanje Bojane Ristivojević, godinu dana ćutala o ovome!

Voditeljka Bojana Ristivojević nedavno je na svijet donijela kćerku Mitru, a sad je otkrila privatne detalje o kojima je ćutala punih godinu dana.

- O partneru sam izbjegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mjesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu - priznala je Bojana Ristivojević u intervjuu za Story.


- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba - ističe voditeljka.

- Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše kćerke. Rastanak je bio jedino rješenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom - navodi Bojana, te otkriva još detalja.


- Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promijeniti, da je vrijedna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspjela sam. Dan počinjem i završavam sa osmijehom na licu - zaključuje Bojana.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.