x

pametno ulaže

Pčelar, rijaliti igrač, kuhar, svinjar: Miki Đuričić sad želi da bude travar, evo u šta ulaže 30.000 eura!

Bivši zadrugar Miki Đuričić prijatno je iznenadio naciju u posljednjoj sezoni "Zadruge" jer se ponašao uzorno, a sada ulaže 30.000 eura u privatni biznis!

Naime, Miki, koji je promijenio nekoliko zanimanja, prvo je bio poznat kao pčelar, zatim rijaliti igrač, pa voditelj i kuhar, i uzgajivač mangulice, već neko vrijeme u mjestima nedaleko od Kupinova, u kom trenutno živi, razgleda placeve da bi našao najpogodniji za bavljenje stočarstvom i rasadom biljaka, što mu je, kako je jednom pomenuo, velika strast.


- Miki već neko vrijeme sređuje porodičnu kuću u Kupinovu, u kojoj trenutno boravi s porodicom, a onda se seli sa suprugom i kćerkicom u drugo selo. Ne želi previše o tome da priča, znate kako je već u selu, odmah se traže razlozi za to što ide od kuće, ali u porodici je sve kako treba. On sad planira da uloži oko 30.000 eura u plac na kom planira da pokrene ozbiljan posao. Njemu je velika strast uzgoj domaćih životinja i raznih vrsta biljaka, a za to je potrebno mnogo prostora i ulaganja. On je doskoro pominjao to samo kao ideju, ali je sad riješio da sve sprovede u djelo. Ima podršku oca, žene, a već je sve ugovorio s nekoliko prijatelja koji se razumiju u taj posao, koji će da mu pomognu za mašine i sve što mu treba - priča izbor blizak pčelaru.


Mikiju je, ako priča izvor, sada bitno da se dobro odmori od rijalitija, pa se baca na posao.

- Miki sada najviše vremena provodi kod oca u kući, nadgleda radove i igra se s kćerkicom. Selidbu planiraju tek na jesen, kad prođu vrućine, i imaju svašta u planu. Deset mjeseci je veliki period u rijalitiju, zato je on sad po cijeli dan napolju, dolaze komšije iz celog sela, pričaju do kasno u noć, a obilaze ga prijatelji koje godinama nije vidio - kaže sagovornik.


Miki je nedavno otkrio i šta bi gajio na imanju.

- Planiram da se posvetim proizvodnji organske hrane, da gajim mangulice itd. To je neka moja strast, dosta se razumijem i u biljke, ali gledam da spojim lijepo i isplativo. Za sve je potrebno vrijeme, ne može odmah da zaživi, ali ako ste uporni i stvarno planirate da se posvetite tom biznisu, rezultati neće izostati - rekao je pčelar.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.