x

Penzija mi je svega 120 eura, zvao sam Nadu da mi pošalje hranu: Pjevač se požalio koleginici, na adresu mu stiglo pola osušenog jagnjeta!

Pjevač Miloš Bojanić nije ni očekivao kakvo će ga iznenađenje sačekati od pjevačice Nade Topčagić.

Ona se trenutno izolovala sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem na planini Tari, gdje imaju vikendicu. Miloš Bojanić je, s druge strane, u svojoj porodičnoj kući sa suprugom Brankom. On je pozvao Nadu da bi provjerio kako ona provodi dane, ali joj se usput i požalio kako mu je mala penzija i kako nema šta da jede.

Pjevačica mu je u tom trenutku poručila da to nije moguće, jer ima ogromnu vilu i novca. Kada se Miloš iskukao na sav glas, Nada je odlučila da mu pošalje brzom poštom pun paket hrane.


- To vam je živa istina. Čuo sam se Nadom i ona se pohvalila kako komšijama na Tari dijeli hranu. „Imam tri jagnjeta u frižideru, sve meso smo osušili, spremili zimnicu“, govorila mi je Nada preko telefona. Poručio sam joj da sam ja u velikim mukama i da nemam šta da jedem. Ali to nije sve, priznao sam joj i da mi je mala penzija, koja iznosi svega 120 eura. Iznenadio sam se kada sam ugledao kurira koji mi je donio u paketu pola osušenog jagnjeta, tri litre kuhanog paradajza, tri-četiri tegle meda, kiselih paprika, ajvara. Nema šta Nada nije spremila. Nakon toga sam ja pozvao i rekao da sam se šalio, da moja supruga Branka izvrsno kuha i da nije bilo potrebe za tim. Ali ona je bila vickasta i odmah mi je odgovorila: „Jedi sad kad nemaš ništa“.



Izvor: Blic



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.