x

ČEKA IH IZNENAĐENJE

PENZIONERKE IZ DIJASPORE SKUPILE 115.000 EURA ZA ALEKS I CARA: To je naš poklon za vjeridbu! I to nije sve, evo šta su još dobili!

Aleksandra Nikolić i Filip Car dobiće 115.000 eura od fanova poslije superfinala "Zadruge 6"! Starleta i momak iz Crikvenice moći će odmah da započnu zajednički život i da ne razmišljaju o novcu!

Grupa penzionerki iz dijaspore organizovala se i sakupila novac za omiljeni rijaliti par.

- U penziji sam, živim u Njemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa. Pratila sam ih dan i noć, plakala kad bi se posvađali. Navijala sam za njihovu ljubav! Nas nekoliko stalno "drži lajvove" i komentariše sve što se dešava, a u dogovoru sa ostalim fan-grupama slali smo im i poklone u "Zadrugu". Nedavno smo riješili da ih obradujemo za vjeridbu, pa smo sakupili 115.000 eura, koje ćemo im uručiti poslije superfinala - kaže jedna od tih žena, koja je insistirala na anonimnosti.


Ona želi da bude sigurna da budući supružnici neće morati da brinu o novcu, već samo da uživaju u svojoj ljubavi:

- Čim su se vjerili, poslali smo im avionske karte za Pariz i vaučere za smještaj. Tamo će moći da se odmore od rijalitija. Razmišljali smo da ih iznenadimo stanom, ali smo čuli kad je Filip pričao da planira da renovira prizemlje u kući u Crikvenici, u dijelu u kom je imao lokal, kako bi tamo živio sa Aleks. Tim novcem moći će to da sredi, a sigurna sam da će im ostati i za svadbu! Jedva čekamo da se vjenčaju i pokažu svima da je njihova ljubav prava!


Najveća želja penzionerki iz dijaspore je da upoznaju Nikolićevu i Cara.

- Obratićemo im se odmah poslije "Zadruge"! Iako većina nas živi u inostranstvu, spremne smo da dođemo u Beograd i upoznamo ih. O tome stalno pričamo i sigurne smo da će nam se želja konačno ispuniti! - kaže obožavateljka popularnog rijaliti para.


Aleks se u "Zadrugu 6" uselila kao djevojka Dejana Dragojevića, pobjednika prethodne sezone. Starleta se klela u ljubav prema Dekiju, sve dok krajem novembra u bijelu kuću nije ušao Filip Car. Ubrzo je javno ostavila Dragojevića i vratila se bivšem momku. Iako je djelovalo da su uplovili u mirnu luku, Filip je prevario Aleks s Majom Marinković! Poslije kratke afere vratio se Nikolićevoj, a prošlog petka ju je i zaprosio!

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.