x

Perverzno! Sloba Radanović nudio Sofiji trojku: Dođi, biće i jedna djevojka koja ne silazi sa TV ekrana, otvoreni smo za sve opcije!

Za sreću je potrebno troje, a ne dvoje, ako pitate pjevača Slobu Radanovića! Naime, nakon što su mu brak, a potom i veza propali, Sloba je riješio da sreću potraži kraj nove djevojke. Baš kada je pomislio da može da se skrasi uz manekenku Sofiju Gacić, pojavila se treća osoba.

Manekenka je, navodno, riješila da stavi tačku na vezu sa Slobom kada joj je pjevač predložio da imaju s*ks u troje.

Slobi se Sofija svidjela na prvi pogled, a upoznali su se na jednom njegovom nastupu preko zajedničkih prijatelja. Počeli su neobavezno da se dopisuju, ali i da se povremeno vidaju. Međutim, njihovo prijateljstvo nije moglo da se produbi, budući da je Sloba često bio na nastupima. Zbog toga su učestalo počeli da se dopisuju kaže naš izvor na početku razgovora i otkriva da su poruke koje je pjevač slao lijepoj manekenki najprije bile bezazlene. Prvo su neobavezno ćaskali, a potom su Slobine poruke postale lascivnije.


Pisao joj je da sa njom želi nešto više i ozbiljnije i da nije onakav kakvim se pokazao u rijalitiju. Svaki dan joj je udjeljivao komplimente a onda je počeo da komentariše njene grudi, zadnjicu, usne.. . Predlagao joj je da dođe kod njega u stan, da se malo bolje upoznaju, a Sofija je to na sve načine pokušala da izbjegne. Čak su i procurile poruke u kojima se vidi kako je, poslije jednog nastupa, u sitne sate zove u hotelsku sobu. Ona je to odbila, ali Sloba je ostao uporan - kaže izvor blizak manekenki i dodaje da je izgubila strpljenje kada je Sloba prešao granicu pristojnosti.


Jedno veče su počeli neobavezno da se dopisuju, a Sloba je navaljivao da Sofija dođe kod njega, da, kako se izrazio "izbleje". Rekao joj je da nema potrebe da se plaši jer neće biti sami. Kada ga je Sofija s kim, Sloba joj je odgovorio: " Jedna djevojka sigurno je znaš, ne silazi sa TV ekrana", ali nije htio da joj kaže o kome je riječ.

Umjesto toga, poslao je poruku u kojoj je pisalo: Dođi i vidi, pa ako ti se svidi, svašta može da se desi. Mi smo otvoreni za sve opcije – priča naš izvor.

lako je Sofija u prvi mah mislila da se šali sa njom, ubrzo se uvjerila u suprotno.


Odmah nakon te poruke stigla je još jedna u kojoj joj je Sloba objasnio da je sa njim djevojka koju dugo zna i u koju ima povjerenja. Pokušao je da uvjeri Sofiju da, ako pristine, niko neće saznati da su imali s*ks u troje. Pitala ga je da li je sa njim bivša žena, a Sloba je umjesto odgovora poslao smajli. Poslije toga nije željela da se dopisuje s njim, niti je odgovorila a poruke koje joj je slao - ispričao je izvor, a manekenka je potvrdila saznanja.

- Ima raznih ljudi koji svašta nude, ali morate biti ozbiljna budala da prihvatite sve šta vam se ponudi. Tačno je da smo se dopisivali, tačno je da više nismo u kontaktu. To je sve što ću reći o tome – rekla je Sofija.

.

.

.

.

.

.

.


.(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.