x

Pet rečenica koje izgovara zaljubljen muškarac

Ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, fokusiran je na vas u društvu, pokazuje interesovanje za vaš život jasno je da mu se dopadate.

Olga Romaniv, ruski psiholog, smatra da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

1. "Pričaj mi o sebi" - Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije riječ samo o radoznalosti, piše Magazin.novosti.


2. "Volim vrijeme provedeno sa tobom" - Muškarac kom se zaista dopadate pokazivat će vam da voli da provodi vrijeme sa vama. Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vrijeme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši savjeti.

3. "Volim kad se smiješ" - Smijeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmije to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smijete.


4. "Treba mi tvoj savjet/pomoć" - Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno cijeni. Također, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. "Prelijepo izgledaš" - Ako se muškarac ne ustručava da vam udijeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti - definitivno je zaljubljen u vas.


(Prva TV)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.