x

PRIJAVLJENO SVE

Petar Strugar mi je rekao da smrdim! Radnik na salašu priznao da je pesnicom udario glumca, pa otkrio svoju stranu priče

Glumac Petar Strugar prijavio je u četvrtak da je fizički napadnut u Jakovu, na salašu čiji je zakupac. Rekao je da ga je pesnicom u glavu poslije rasprave udario radnik na salašu Ivan G.

Oglasio se i radnik koji je uradio glumca i izneo svoju stranu priče.

- Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l' to odmah znači da je stvarno taj neko pijan? - tvrdi Ivan o spornoj situaciji sa Strugarom.

- Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: "Hoću, sutra malo" - dodao je.


- Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu... Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: "Smrdiš!". Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al' kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je poslije umješana, dao sam izjavu, dao je i on. Slijedi postupak - tvrdi Ivan.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.