x

Petrući gurnuo Brendonu flašu u zadnjicu!

Marko Petrušević i Marko Stolić su ćaskali u spavaćoj sobi Bijele kuće, a to je smetalo Branislavu Radoniću Brendonu, koji ih je upozorio da se smire.

Petrući je riješio da mu se osveti zbog njegovog negodovanja i prekorijevanja tako što mu je gurnuo flašu u zadnjicu. On se prikrao Brendonovom krevetu, pa mu je prislonio plastičnu flašu na zadnjicu i iz sve snage je gurnuo.

- Petrući, konju, guraš mi flašu u d*pe! Marš! Odje*i, dalje od mene! Nećeš da priznaš da si bis*ksualac, pa mene smaraš. Juče si mi uletio u tuš- kabinu. Za ovo što si mi gurnuo flašu u d*pe ćeš da popiješ tužbu, pi*ko pe*derska! Tako ću ja tebi kada budeš spavao. Ovo boli, majmunčino jedna nedorasla - rekao je Brendon.


- Gurnuo sam ti flašu da ti učinim - kratko je odgovorio Petrući, a Mina Vrbaški se nadovezala, rekavši: "K**ac treba da mu gurneš".

- Klošaru, ne postojiš ni u svom kraju. Žvalo jedna raspala! Smrdiš ovdje. Ne možeš da se pomiriš sa tim da sam ja Brendon i da si pored mene spoznao svoju bis*ksualnost. A ti, Mina, ti nisi plaćala PDV dok si se k**vala - odbrusio je Brendon, ali Mina i Marko nisu nastavljali svađu sa njim. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.