x

Pijana Indira Radić sa bivšim oplela po kolegama, pa otkrila: Sa Čolom se viđam noću u šumi!

Folk zvijezda Indira Radić snimala je prije nekoliko dana lajv na svom Fejsbuk profilu zajedno sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom gdje su zajedno nehotice otkrili mnoge pikanterije sa estrade.

Naime, pjevačica je bila u elementu, a kako i ne bi, kada joj je u ruci sve vrijeme bila čaša vina u koju je povremeno dolivala još crnog vina. Ona je pjevala, a između pjesama koje su joj fanovi tražili prisjećala se anegdota vezanih za prošlo vrijeme. Lajv je trajao više od sat vremena, a za to vrijeme oni su se dotakli mnogih tema o kojima do sada nisu nigdje govorili.

Indira: Ljudi moji, ovo večeras ovdje nema nijedna televizija. Ja sam razmišljala da napravim jedan rijaliti od svog života. Bilo bi vrlo zanimljivo da vidite kako ja živim. Od jutra, kad se budim, do noći, kad legnem da spavam, i šta se sve dešava kod mene.


Rale: Vidjeli bi mnogo šume. Ja zbog nje patike nisam kupovao, stalno sam u čizmama, ne mogu u čizmama da šetam po šumi. Ona i Zdravko Čolić, to su ti dva šetača u fulu.

Indira: Pa Čola legenda. Mi se redovno srećemo po Kalemegdanu.

Rale: Kakav Kalemegdan (smijeh)! Na Kalemegdanu (smijeh), na Košutnjaku, ženo, se viđate, kakav Kalemegdan.

Indira: Pa neću da otkrivam gdje se krećemo. Sad više ne smijemo po Košutnjaku noću da se sastajemo. Otkrio si sve.

Nakon priče o Čoli na red je došla i Lepa Brena. Naime, Indira je rekla kako pjevač mora da zna kada treba da se povuče, a Rale se nadovezao:

- Kada sam Breni radio onaj prvi naš zajednički album "Luda za tobom", imala je blizu 40 godina i kaže ona meni: "Znaš, Rale, mislila sam da ću do 40. godine da pjevam, ali sad sam odlučila, pjevaću do 50". Dođe 50. godina, pjeva ona i dalje, folirantkinja. Kaže ona meni: "Sada ću do 60". Ma pjevaće Brena dok je živa.


Poslije priče o gazdarici "Granda" pjevačica i kompozitor su se dotakli Alena Islamovića, ali i čuvenog dvojca Bube i Džale.

Indira: Otkad ste ti i Alen Islamović zaje.ali stvar, više nas nema u Minhenu. Sjećate se onog fijaska kad je Rale puštao da pjevam na matrice, tad je bio trend da se radi na matrice.

Rale: Mi smo prvi izmislili ovo što sada rade ovi Buba i Džala. Mi smo prvi izmislili taj način rada. Nemoj zaje.avati.

Indira: Tako je! I onda se Rale i Alen napili, nećemo spominjati ko je sve bio u gostima. I izašla ja da pjevam, a Rale mi pušta sve Alenov repertoar. To je bio haos. Pozdravljamo Alena ovim putem.

Rale: Od tada više ne pjevaš u Minhenu!

Indira: Čekaju da umrem, ko će onda da pjeva.

Uslijedio je red pesama, a onda ponovo pikantne anegdote sa estrade. Neko je upitao Indiru kada će doći u Helsinborg, a ona se nasmijala, pa odgovorila:

Indira: Nismo bili sto godina. Pa ne možemo doći na red od ovih novokomponovanih. Onda je neko zatražio pesmu "Zašto tako naopako", uz koju je Indira svojevremeno imala stripere na sceni "Granda".


Indira: Mi smo prvi uveli skidanje na sceni i koncertima. Bili su striperi koje sam ja skidala. Poslije su svi krenuli. Ali je bitno da smo mi prvi to pokrenuli. Marina Tucaković je kraljica, ona je pisala tu pjesmu. Sve moje hitove.

Rale: Sjećam se prvo izvođenje pjesme, "Grand show", ti si bila sa tom tačkom i nisi dobro skinula stripere, nije bio dobar tajming. I ja odem kod Miljuša i kažem da mora da se ponovi. I on kaže da ne može, gotovo je. I on meni kaže, izlazi napolje. I ja ga dohvatim, zamalo da zadavim čoveka. Onda je uletio Saša Popović i smirio je strasti. Poslije si ponovila - otkrio je Rale da se potukao zbog Indire.

Rale je jednog momenta otkrio da ni u Makedoniju ne idu jer su im tamo ostali dužni 26.000 eura.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite od raznih zajamnih tvrtki i privatnih i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš zajam Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ... ....