x

Pijani agresivac pokazao pravo lice: Žestoka svađa Ane i Davida, krenuo na nju i stegao je! Letjelo sve po sobi! (VIDEO)

Nakon žurke na kojoj se napio, David Dragojević uputio se ka spavaćoj sobi kako bi uživao sa svojom djevojkom Anom Korać. Kada je izlazio iz kazina, on joj je ponio piće kako bi njih dvoje nastavili da uživaju u nastavku noći. Međutim, nije sve išlo po planu. Ana nije bila raspoložena, pa je počela da baca mede sa kreveta razočarana u njegovo ponašanje pod alkoholom. To se Dragojeviću nije svidjelo, pa se pokazao kao pravi agresivac. Anu je oborio na krevet, stegao je i držao  joj ruke da ne može da se pomjeri.

Ana Korać je uporno govorila da se skloni sa nje i pusti je, što on nije odmah uradio, dok ga isto nije zamolila Matora. Koraćeva je potom nastavila da baca mede sa njihovog kreveta, na što je agresivni David totalno izgubio kontrolu i kao mahnit baca sve stvari, a prilikom čega je povrijeđena Jelena Krunić.


- E, ovo sam uzeo... Boli me k*rac, gde si navikla tako da mlatiš k*rcem, to radi tamo. Šta ti je? - pričao je David Ani.

- Skloni se. Da li me čuješ? Skloni se! Hajde iz kreveta. Davide težak si mi. Hajde pusti me! Matora, molim te ga skloni ako ti nije problem - govorila je Ana.


Nakon što su pobacali stvari, David je izašao napolje u pratnji cimera koji su ga tješili. Dok je razgovarao sa Minom Vrbaški o svemu što se desilo, David je zaplakao izigravajući žrtvu, govoreći kako on nikom ništa nije uradio. 

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

(Pink.rs)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.