x

haos u makedoniji

Pijani Ša vrištao i prijetio pred ocem svoje djevojke: Ubiću se ako me Tara ostavi!

Nenad Aleksić Ša napravio je scenu u Skoplju pred ocem i maćehom Tare Simov. Kurirov izvor iz Makedonije blizak ovom paru otkriva da je sve počelo na rođendanu starletinog druga. Tada je reper navodno napravio svojoj djevojci ljubomornu scenu bez ikakvog povoda.

- Nenad je kao Tarin dečko došao u Skoplje i na rođendan. On ne umije da se ponaša, izljubomorisao joj je za druga kog poznaje godinama. Odgovorno tvrdim da Tara s tim dečkom nije imala ništa. Kada se situacija stišala, Tara je upoznala dečka sa svojim tatom i njegovom porodicom. Reper se napio i počeo nedolično da se ponaša. Povraćao je, drao se, plakao. Vrištao je kako će sebi pucati u usta ako ga Tara bude ostavila. Cijeli komšiluk je mogao da vidi te potresne scene. Jedva su ga smirili - priča nam izvor koji je nekoliko puta i prisustvovao njihovim svađama.


Domaći mediji su već pisali o tome da je njihov nedavni raskid, kada je Tara obrisala njihove fotografije sa Instagrama, uslijedio nakon njegovog fizičkog nasrtaja na nju, ali je Ša to demantovao. Sagovornik kaže da se Tara nije vratila s dečkom u Beograd i da ona i dalje boravi u Makedoniji.


- Poslije svega što je bilo kod njenog oca, nije luda da tamo boravi, ona je u apartmanu u Skoplju, a Ša je u Beogradu. Prije nekoliko dana napravio je novu scenu, o kojoj može još jedna komšinica da posvjedoči. Sve se treslo od njegovog dranja i šutiranja u auto - rekao je  izvor i opisao šta se događalo u kafiću:


- Ne znam šta bih rekla, on je nju gurao više puta, ovo je malo mjesto, svi se znamo, sve se čuje. Još kada dođu poznati, sve priče se ovdje brzo šire. Kod kafića u centru grada je vrištao i lupao u auto jer je Tara htjela da ode od njega. U pitanju je crni džip "BMW X3", koji je on šutirao i udarao. Mislim da pripada Tarinoj drugarici, sa kojom je ona u apartmanu. Ona umije da pretjera, niko nije cvjećka, ali mislim da je premlada da se navikava na ovakve stvari - rekao  je sagovornik, koji nas je uputio na jednu Tarinu komšinicu, koja je čula vrisku iz Tarinog apartmana:


- Sve sam gledala sa prozora. On je agresivac, nije brinuo uopšte da li će neko čuti. Danima i noćima su se odande čuli vriska i lupanje. Oni urlici svakako ne ukazuju ni na šta dobro - rekla  je komšinica koja je nalazi blizu smještaja u kom Simovljeva trenutno boravi, a koja želi da se njeno ime ne pominje u novinama. Pozvali smo bivšu zadrugarku da nam prokomentariše navode komšija iz Skoplja, ali ona nije htjela da daje izjave. - U Makedoniji sam, ne oglašavam se već neko vrijeme, čujemo se kad dođem - bila je kratka Tara, a ni njen dečko nije bio rječitiji. - Nemam vremena za intervjue, radim, pa se vraćam kod Tare, čujemo se - bio je Nenadov odgovor prije nego što je čuo zbog čega smo ga zvali, piše Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.