x

nije joj dobro

Pijem lijekove za smirenje zbog kalašture, bilo je pitanje da li će dijete preživjeti: Nadežda iskreno o Tomi i zdravlju sina!

Nadežda Biljić progovorila je o svom zdravstvenom stanju, kao i Tomi Paniću. Ona kaže da nije dobro i da je dobila dijabetes u trudnoći.

"Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lijekove za smirenje zbog glupe kalašture, koja ne bira način da dođe do kadra. Ja ću cijeli život biti na insulinu, okidač za dijabetes bila je trudnoća. Ja moram da se bockam", rekla je Nadežda.

"Ja volim svog supruga, ali sam mu zamjerila stvari koje je uradio. Dozvolio je sebi da mu neko priđe na način da pravi priču koja se već desila u prvoj "Zadruzi". Imali smo dogovor da on neće dozvoliti sebi da cijeli dan provodi sa jednom djevojkom, niko mu ništa nije zabranio. Treba da se ponaša dolično, ima porodicu koja ga čeka. Ona pokušava da napravi priču između njih dvoje. Ne sumnjam da me voli, ali kada gleda nekog prijateljski, ne sumnja da mu neko namješta. Dragana oko njega oblijeće kao kobac", rekla je, pa dodala:


"Osjećam se izdano i jako loše. Rekao mi je da nije budala da ovo radi, ali evo šta radi. Oboje smo posesivni i ljubomorni. Imali smo plan da nađemo kuću, fokusiramo se na moju karijeru, sve sam mu dala u ruke i da imam povjerenje. Ne mislim da će se on smuvati sa njom, ali ako se poljube, završićemo za sva vremena. Ako dođe do nečeg višeg, svim silama ću se potruditi da mu oduzmem pravo da viđa dijete."

Nadežda je progovorila i o djetetu koje je dobila prije vremena.


"Dijete je super, guguče, smije se, zanimljiv je. Dobili smo ga u 7. mjesecu, bila sam odvojena od djeteta 4 mjeseca. Moje dijete je disalo na aparatima, rođen je sa kilo i 30 grama. Bilo je pitanje života i smrti. Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomjeren. Dijete ne sisa, ali živo je i zdravo", izjavila je Nadežda za "Premijeru", pa dodala:

"Toma ima još jedno dijete u Kini, ima pet godina, a zabranjeno mu je da ga vidi. Još više je vezan za naše dijete, jer drugo ne može da vidi. Ja ću našem djetetu reći da ima polubrata. U kontaktu sam sa Tominom familijom, ali nemam više živaca da slušam pravdanje njegovih postupaka. Tužiću Miću što me je psovao."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.