x

Pinkove zvezde mire bivše supružnike? Kija u prvoj emisiji šaputala Slobi: Ti si savršen!

Drugačija, inovativnija i još zabavnija četvrta sezona talent šou programa „Pinkove zvezde“ konačno počinje – u nedjelju od 22.15 na TV Pink. Prve tri sezone iznjedrile su pjevače čija je karijera danas na zavidnom nivou, a ovoga puta idemo korak dalje i upoznajemo darovite ljude različitih talenata.

Već u prvoj epizodi će nas očarati mladi iluzionista, čija je magija ostavila bez daha sve u studiju. Biće tu i jedan imitator, zatim momak čiji vješti prsti i nevjerovatan dar stvaraju slike za vrlo kratko vrijeme. Naravno, pjevači su u ovakom šou programu neizostavni, a uz njih će biti i plesača, internacionalnih horova i drugih izuzetno talentovanih ljudi.


O njihovom daljem plasmanu u ovom takmičenju odlučuje petočlani stručni žiri – Damir Handanović, kompozitor, aranžer, muzički producent i direktor Centra beogradskih festivala; Dušica Jakovljević, TV voditeljka, Srđan Žika Todorović, jedan od najboljih srpskih glumaca i prekaljeni rok muzičar; Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović. O Kiji i Slobi lani je cijela Srbija brujala, a nekadašnje supružnike je ovaj šou ponovo spojio rame uz rame.


Već u prvoj emisiji sijevale su varnice među njima. Nakon nastupa jednog kandidata Kristina je prokomentarisala kako ne voli kada je kod pjevača sve savršeno, pa je pogledala bivšeg muža i dodala:

“Osim kod tebe. Ti stvarno pjevaš savršeno, Slobodane!”


Na ovu konstataciju Radanović joj je pružio ruku i uljudno se zahvalio, ali je Dušica imala šta da doda, a čućete u nedjelju i šta.

Žiri će biti podrška kandidatima, od njih će zavisiti dalji plasman takmičara, ali ko će osvojiti glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara na kraju će odlučiti publika. Zato budite uz “Pinkove zvezde” od njihovog prvog nastupa, jer će možda baš vaš glas na kraju iznjedriti novu zvijezdu naše javne scene!


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.