x

Pi..o, ja sam Ana! Usred noći, u pidžami pravila haos ispred zgrade! Rasta nije htio da se Ani Nikolić javi na telefon: Uništila sam mu kola vrijedna 100.000 €!

Ana Nikolić zna ponekad da šokira javnost svojim izjavama, a umije da bude i veoma nezgodna ukoliko joj se partner kojim slučajem u pola noći ne javi na telefon.

Naime, pjevačica se pohvalila prijateljici kako je bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti upropastila luksuzni automobil od 100.000 eura, tako što je ključevima ispisala "Pič*o, ja sam Ana", jer nije htio da joj se u pola noći javi na mobilni telefon. Ana je tokom razgovora sa drugaricom istakla da je umjela da bude nezgodna prema svojim partnerima, i da je Đurić dobro prošao.

- Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da l 'smo se zabavljali ili smo se bili tek vjenčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije htio da mi se javi na telefon - objašnjavala je pjevačica drugarici, a onda i detaljno ispričala šta je uradila iz bijesa.


- Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumijeva. Onda sam ključevima pisala po novom mercedesu od 100.000 eura. Napisala sam "Ja sam pi*ko Ana". Šteta je bila 5.000 eura. Potpisala sam se na cjielom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala - pričala je u jednom dahu.

Dok je govorila o svom poduhvatu, Nikoličeva je imala i jasnu poruku za buduće muževe.


- Ja sam pakao, za koga se udati, kome život sad upropastiti - rekla je pop zvijezda kroz osmijeh.

Ovim povodom pozvali smo popularnu pjevačicu, kojoj smo detaljno objasnili kojim povodom je zovemo, ali ona incident nije željela da komentariše. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Đurićem, ali njegov telefon je bio nedostupan za komentar, prenosi Kurir. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.