x

Pirates Pub - mjesto gdje uživa prava sarajevska raja, a za koje biste svi trebali znati!

Pirates Pub koji se nalazi u srcu Baščaršije stekao je status kultnog sarajevskog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave BiH, a posebno je omiljen turistima koji tamo osjete pravi duh grada. Mjesto je vrhunske zabave i provoda, uređen u posebnom stilu s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem. 

Pirates pub

Kundurdziluk 12

061 299 926

Rijetki su prostori u Sarajevu u kojem se spajaju vrhunski caffe bar za dnevno uživanje i mjesto gdje ćete se najbolje provesti noću, a da se pri tome nalaze na tako dobroj lokaciji. Rijetki su i prostori koji će istovremeno oduševiti i ponudom i cijenama, sjajnim ambijentom, gdje ćete ispijati vrhunska pića i zabaviti se uz pravu sarajevsku raju, a Pirates Pub odlikuje upravo sve navedeno.


Pirates Pub je kroz godine razvio sve segmente - dnevno opuštanje i noćnu zabavu zbog čega je dobio status posebnog mjesta, pri čemu se ne treba zadržati samo na tome da je Pirates Pub mjesto u koje dolaziš vidjeti i biti viđen. Pirates je to odavno prerastao, nikada nije bio hit-lokal za jednu sezonu, već je održavajući visoku kvalitetu postao i ostao simbolom Sarajeva.


Pirates Pub nije običan objekat, on je vremenom postao simbol grada, simbol tradicije, mjesto pored kojeg morate proći, u koji morate ući, bez obzira želite li samo popiti kafu ili vidjeti koga ima od vama dragih osoba. Pirates se nalazi u ulici Kundurdžiluk 10. gdje se ispunjavaju vaše želje za opuštanjem u ugodnom društvu, bilo u ljetnoj bašti, bilo u zatvorenom dijelu bara. Pirates Pub je uvijek pun gostiju jer ih za sve godine postojanja nikada nije razočarao, ali ih je uvijek oduševljavao – izuzetnom atmosferom koja priziva stari duh Sarajeva i spaja ga s modernim trendovima, vrhunskom uslugom pri čemu je gost uvijek na prvom mjestu, pozitivnom vibracijom uvijek nasmiješenih ljudi te finom selekcijom  pića.


Prelijepi ambijent, ljubazno osoblje, odlična muzika, udobnost, neviđena atmosfera, neodoljive ponude, brojne pogodnosti samo su dio onoga što vas očekuje u Pirates Pubu. Dobro znano mjesto dobrog provoda za sve urbane Sarajlije i Sarajke nastavlja da i u narednom periodu pravi ludu atmosferu koja će sve dovesti do usijanja. Naredni period kada je ovaj objekat u pitanju će biti uistinu buran, jer vas očekuje samo najbolji i najkvalitetniji provodi.

Vi ne oklijevajte i posjetite mjesto sa najboljim provodom u gradu - Pirates Pub.

Potražite Pirates Pub i na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/piratespubSA/

https://www.instagram.com/pirates.pub/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.