x

Pivnica HS obara sve rekorde! (GALERIJA)

Taman kada pomislite kako vas Pivnica HS više ne može iznenaditi, pojavi se događaj koji nadmaši sve prethodne. Sinoćnja zabava uz Seada Hodžića je prevazišla sve do sada, a krcat objekat je uživao uz brojne hitove. I reklo bi se kako su svi prisutni bili veseliji više nego ikada. 

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

Najljepši ambijent grada Sarajeva - Pivnica HS je nadmašila sve dosadašnje provode. U predivnom prostore se uživalo do kasnih sati i to ne na bilo kakav način. Vjerovatno svi će ovu zabavu pamtiti kao jednu od najkvalitetnijih ikada u svom životu. U krcatoj Pivnici HS se veselilo, igralo i pjevalo kao nikada do sada, a uz to su svi posjetioci bili raspoloženiji nego ikada. Uživalo se kao da sutra ne postoji, a obe etaže Pivnice su bile na nogama. 


Sead Hodžić je svojim izborom pjesama napravio pravi pogodak. Svi gosti su bili na nogama i lumpovali toliko da će ovu zabavu pamtiti dugo vremena. Pivnica HS je uistinu priredila jednu spektakularnu noć, a sve je nadomješteno vrhunskim ponudama bez kojih sve ovo ne bi izgledalo tako sjajno. Sada slobodno možemo reći kako je Pivnica HS centar za sve ljude dobre energije i još boljeg raspoloženja, u što ćete se uvjeriti kroz fotografije. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.