x

na udaru bh. javnosti

Pjanić se provodio pred odlučujuću utakmicu sa Finskom: Objavljen snimak iz noćnog izlaska!

Navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine su razočarani nastupom Miralema Pjanića protiv Finske, te su ga "nagradili" zvižducima s tribina Bilinog Polja.


No, nekoliko dana nakon poraza kojim su Zmajevi ostali bez šansi da se kroz baraž plasiraju na Svjetsko prvenstvo, na internetu su se počele pojavljivati fotografije i videozapisi na kojima se Pjanić navodno nesportski zabavlja pred susret s Finskom, piše Klix.

U srijedu, tri dana pred susret na Bilinom Polju, na Instagramu je objavljena Pjanićeva fotografija iz jednog sarajevskog kluba.


Uskoro je počeo kružiti i video koji je snimljen navodno istog dana u kasnim noćnim satima, a pojedinci tvrde i kako je video nastao čak i noć prije same utakmice.

Također, internetom kruži i fotografija na kojoj Pjanić puši nargilu. Datum te fotografije nije poznat, no evidentno je samim pogledom na trenerku da se radi o periodu kada se Pjanić nalazio na okupljanju reprezentacije.


Brojni navijači su ogorčeni Pjanićevim igrama u posljednje vrijeme, te je od igrača koji je bio ljubimac navijača brzo postao igrač kojem se zviždi s tribina.

Pjanić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine do sada nastupio 103 puta i postigao je 17 pogodaka.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.