x

brutalno

Pjesma je odvratna: Aca Lukas bez dlake na jeziku o ovogodišnjem predstavniku Srbije na Evroviziji!

Pjevač Aca Lukas nastupao je u prijestonici uoči 8. marta i tom prilikom je za domaće medije prokomentarisao ovogodišnji izbor "Pjesme Evrovizije" i otkrio da li mu se dopada pjesma predstavnika Luke Bleka.

- Pjesma? Odvratna. Sve je odvratno. Svaka čast tom dečku, dečko je l'?! Recimo. Mislim... Sva sreća pa ih šaljemo na Evroviziju jer je to festival za takve stvari. To nije muzika definitivno. To su satanistički, sodomski odvratni performansi, ne znam šta drugo. Mislim možda on dečko i lijepo pjeva ja to nisam čuo jer on spava zapravo je l'? - kazao je Aca.


Podsjetimo, mnoge poznate zvijezde oglasile su se na temu ovogodišnje numere za Eurosong, a mišljenja su bila podijeljena. Dok se nekima pjesma dopada, neki ipak ne prognoziraju dobar plasman u Liverpulu ove godine.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA VAM Dr. Apata ŠTO STE OBNOVILI MOJU SREĆU I MOJU OBITELJ. WHATSAPP / NAZOVI (+66 81 302 8552). Bok, ja sam Shira Elijah. Nakon godina provedenih u zajednici zvanoj brak s mojim mužem, on je bio nasilnik i uništio je ljubav koju smo dijelili i ostavio me. Učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela nazad jer sam ga voljela. pa sam prijateljici objasnila svoj problem, a ona mi je predložila da se obratim čarobnjaku koji joj je pomogao da baci čaroliju na koju je zatrudnjela i vratio muža. Nisam imao izbora nego pokušati. Povezao sam se s čarobnjakom po imenu dr. APATA na WhatsAppu i uvjerio me da nema problema i da će sve biti u redu. Rekao mi je sve što sam tražila i iznijela, tako da me urok iznenadio nakon 48 sati, a suprug me nazvao ispričavajući se za sve što je bilo kao golema i neodoljiva radost. Bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo Želio je da mu se vratim. Također je rekao da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. tako da svi koji trebaju pomoć u vezi bilo kakvih problema mogu kontaktirati ovog pravog i vrlo istinskog čarobnjaka na ([email protected]) Možete ga također kontaktirati na Whatsapp ili Viber na (+66 81 302 8552). kontaktirajte ovog velikog čovjeka danas i riješite svoje probleme 100%