x

Pjesma na koju će sve neuspjele ljubavi pustiti suzu: Emina Tufo i Armin Čohodar predstavljaju duet "Prešuti me"! (VIDEO)

Dva prepoznatljiva vokala bh. scene Emina Tufo i Armin Čohodar su udružili snagu i predstavili duet koji je na prvu osvojio publiku. Pored njihovih glasovnih mogućnosti koje su nam od ranije poznate, emocije koje su uloženu u numeru izlaze u prvi plan i upravo to je ono što pjesmu "Prešuti me" čini posebnom. 


Da će spoj Emine Tufo i Armina Čohodara biti pun pogodak u to se nije ni sumnjalo. Dva sjajna vokala koji u svaku pjesmu daju dušu i 100% sebe nisu ni mogli omašiti kada je numera u pitanju.

Duetska pjesma "Prešuti me" obiluje emocijama, a u njoj će se pronaći mnoge neuspjele ljubavi. Emina i Armin su dočarali kraj nečeg lijepog. Nekada je kasno za sve, nema spasa, tuga je prevelika, teret koji nosimo je ogroman, ali jednostavno moramo nastaviti dalje.

Emina i Armin su pokupili samo pozitivne komentare na ovaj projekat, a dovoljno je spomenuti kako je numeru radio Amil Lojo, dok se za sjajne kadrove spota pobrinula ekipa Invenio Films. Kada se spoje dobri glasovi, jake emocije, onda je jasno zašto ćete u pjesmi uživati do posljednje sekunde. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.