x

Pjesme koje su trenutno najpopularnije u BiH, pogledajte šta se najviše sluša

Domaći i srbijanski trap te turbofolk izvođači na prvim mjestima su u YouTube trendingu u Bosni i Hercegovini.

YouTube trending kategorija je na toj platformi koja pokazuje koji su trenutno najpopularniji video zapisi u zemlji.

Prvi u trenutnom trendingu su bh. reperi Buba Corelli ft. Jala Brat i Coby.

Pjesma pod nazivom 'Divljam' za sedam dana od objave pobrala je preko 7 miliona pregleda, piše Bljesak.

''Cijelu noć se opijala i vukla. O, kako gleda me kô vučica vuka, pare su mi krvave, braća su mi s ugla, ali ona mi ne silazi sa uma (A ja divljam). A pun je zmija klub, pijan napravit' zijan ću, a ja divljam, a-a ja ciljam nju, tu malu, tu malu ciganku'', refren je pjesme.

Na drugom mjestu nalazi se Tijana eM s pjesmom 'Kako ostaviti lava'. Tijana je široj publici postala poznata nakon prošlogodišnje objave pjesme 'Žena od sultana'.


''Ja sve mislim proći će, neka te, neka me još malo. Neko drugi doći će, pustit ćeš, jer ti nije stalo. Kada ti me pogledaš, ja sam tada žena prava. Kako drugome da pripadam? Kako ostaviti lava?'', pita se Tijana u novoj pjesmi.

'Iz daleka' naziv je dueta repera Raste i pjevačice Nataše Bekvalac, a ta pjesma nalazi se na trećem mjestu u bh. trendingu. ''Lagano sve to vidim, sve to vidim, sve to vidim, a zajebano bit će ako mi se tako svidi. Ma da je samo sreće da mi kaže dobar dan, veruj mi da dobro vidim izdaleka'', refren je njihovog dueta.

Rasta se zadržao i na sljedećem mjestu. Pjesmu 'Aman' snimio je s Voyageom, mladićem čiji je nedavni prekid s djevojkom Breskvicom slomio srca brojnih balkanskih tinejdžera. ''Aman, a gde si, s kim si sad? Daleko, neki drugi grad. Što dalje, nek' si srećnija, zbog nas (Ye-ye). Aman, a tajne sve ti znam, da ljubav prodaješ za gram. Lagala kad si plakala naglas (Ye-ye)'', poručuje ovaj dvojac u pjesmi.

Peto mjesto rezervirano je za repera Relju i pjesmu 'Manije'. ''(Mani je) Svi mi kažu mani je, a ja dao bih joj ključeve od stana, (šta mi je?). Opet ne znam šta mi je, ja po stolu crtam kao da je renesansa. (Manije) to su naše manije. O-ova mala zna sve puteve do pakla, (a je) volim kad me razbije'', stih je Reljine pjesme.


Bh. reper Buba Corelli sa solo pjesmom 'Irina Shayk' sada je šesto mjesto na našem YouTubeu. Pjesma s 10 miliona pregleda u dvije sedmice danima se nije micala s vrha YouTube liste. ''A ona izgleda mi kô Irina, izgleda mi kô Irina Shayk. Na meni ice iz kazina, ona divlja, nema mira (U-na-na, u-na-na)'', kaže Corelli u svojoj pjesmi.

Reper s maskom na licu, ali ne za zaštitu od virusa - Devito sljedeći je na YouTube trendingu s pjesmom 'Mami'. ''Mami, pusti me unutra samo malo, bit ću fin, ništa seks hoću da pričamo samo. Mami, pusti me unutra samo malo, kada bi mi dala mami, znaš da ne bi' stao'', navodi se u Devitovoj pjesmi.

Na osmom mjestu domaćeg trendinga nalazi se pjesma Isaka Šabanovića. Zvijezda showa Zvezde Granda snimila je pjesmu 'Prvo jutro' u produkciji Miligrama. Iza Isaka u trendingu je Sloba Radanović i pjesma 'Ako neko pita'.

''Ako neko pita šta je meni ona, reći ću mu ništa, onako, bez pardona. Ni slagati neću, tuđa je, zar ne, meni nije ništa, al’ mom je srcu sve'', kaže Sloba u svojoj pjesmi.


(Radio Sarajevo)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.