x

Pjevač crnogorske mafije uhapšen zbog Lukasa!

Crnogorski pjevač Slaven Đukanović (38) uhapšen je u Beogradu po potjernici srpskih vlasti, a kako Srpski telegraf saznaje, on je priveden kada se uputio na koncert Ace Lukasa.  

Naime, Đukanović je uhapšen po potjernici srpskih vlasti, koje su ga osudile na godinu i po zatvora zbog ranjavanja jedne osobe u Srbiji. Sam Đukanović navodno nije znao da je osuđen i da je za njim raspisana potjernica, pa mu je Lukasov koncert došao glave.


- Đukanović je uhapšen u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je izašao iz Crne Gore i pokušao da uđe u Srbiju. Srpski istražitelji su mu stavili lisice i odvezli ga u Sremsku Mitrovicu na izdržavanje kazne. Slaven je poznat kao miljenik žestokih momaka u Crnoj Gori i redovno je angažovan na proslavama koje prave članovi i kavačkog i škaljarskog klana. On je veliki miljenik mafije i mnogi ga zbog ovoga poistovjećuju sa Acom Lukasom. Upravo na njegov koncert u Beograd se zaputio sa prijateljima kada je uhapšen. On nije znao da je osuđen i da je za njim raspisana potjernica, a istražiteljima je rekao da je nekoliko dana prije toga nesmetano ulazio u Srbiju i posjećivao više evropskih zemalja - otkriva za naš list dobro obaviješteni izvor.


Kako dalje saznajemo, Đukanović je uhapšen zbog krivičnog djela koje je počinio u Srbiji prije više godina. Tada je pucao na jednu osobu i teško je povrijedio.

Nije poznato koje krivično djelo se Đukanoviću stavljalo na teret, da li ubistvo u pokušaju ili je djelo bilo kvalifikovano kao izazivanje opšte opasnosti i nanošenje tjelesnih povreda. Nepoznato je i obrazloženje presude. Ono što je izvijesno jeste da je ta odluka pravosnažna i da su srpski istražitelji čekali da Đukanović uđe na njihovu teritoriju i obavijeste ga da prema ovoj zemlji ima zakonsku obavezu da odsluži zatvorsku kaznu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.