x

ne smiruju se

Pjevač ponovo uhvaćen u laži! Darko: Ana i ja smo se pomirili, ispeglali smo sve nesuglasice! Ana: Bolesniče, opet lažeš, neću da budem dio tvog rijalitija !

Jednom sam dokazala da Lazić govori neistinu, tako da, šta god da je rekao, ne zanima me, time se bave advokati, rekla je Sevićeva.

Folker Darko Lazić i njegova bivša supruga pjevačica Ana Sević javno su se sukobili zbog njegove tvrdnje da kćerku Lorenu nije vidio godinu dana, pa su prijetili jedno drugom tužbama i socijalnim službama. Ana je bivšeg javno demantovala putem Instagrama objavom na kojoj se vidi da je Lorena tokom leta boravila kod tate, a sada je Darko izjavio da su Ana i on u dobrim odnosima i da su sve nesuglasice riješili, što se Sevićevoj nikako nije svidjelo.

Naime, Darko tvrdi da su njih dvoje, ipak, uspjeli da se dogovore, te da je s bivšom ženom našao zajednički jezik i da su se izmirili. Anu su ove riječi i te kako pogodile, pa mu je poručila da od sada komuniciraju samo preko njenog advokata.


- Ispeglali smo sve, kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se lijepim riječima da riješiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Riješili smo to što je bilo i lijepo smo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gdje nismo stigli - rekao je Darko.

Folker nije krio sreću što je kćerka Lorena prošle nedjelje provela dva dana kod njega u Brestaču, družila se s njim i bratom Aleksejem, kojeg folker ima iz zajednice s Marinom Gagić:


- Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju, kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, jahala je konja, ma svuda smo išli i uživali zajedno, bilo je prelijepo. Lorena obožava brata, mazi ga i ljubi, nema nikakve ljubomore među njima. Ni kad porastu neću im dozvoliti da jedno drugom budu konkurencija. Njih dvoje su ista krv, treba da se vole i poštuju cijeli život.


S druge strane, Ana Sević se oglasila i poručila kako stvari stoje s njene tačke gledišta, te dodala da nema tu nikakvog pomirenja, već da folker opet obmanjuje javnost i laže.

- Opet Lazić i neke izjave. Jednom sam dokazala da govori neistinu, tako da, šta god da je rekao, ne zanima me, time se bave advokati. Hvala na pitanju, ali ja u Lazićevom bolesnom rijalitiju za medije ne želim da učestvujem - rekla je Sevićeva.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.