x

Pjevači zakazali tezge za Novu godinu: Prijovićka uzima 50.000 eura, Radanović 30.000, Rada 25.000, Lazić i Tea po 20.000

Aleksandra Prijović, Svetlana Ceca Ražnatović, Darko Lazić, Andreana Čekić, Rada Manojlović, Slobodan Radanović, Tea Tairović, Sanja Vučić, Barbara Bobak nedavno su zvanično zakazali tezge za doček nove 2024. godine.

Ova vrsta zabave predstavlja posebnu euforiju i mnoge interesuje gdje nastupaju poznate zvijezde 31. decembra.


A po svemu sudeći doček naredne godine biće najuzbudljiviji do sada kad je riječ o pjevačima.


Beograd kao glavna prijestonica nudi veliki broj različitih mjesta koji organizuju doček i često nije lako odabrati savršeno mjesto.


Za ovu priliku vlasnici klubova, restorana izdvajaju poseban budžet za estradu.


Neki pjevači već su dogovorili angažmane u glavnom gradu.


Cijene "običnih" tezgi su znatno skočile od prošle godine, pa samim tim i novogodišnje koje su i inače nekoliko puta više.


Više izvora bliskih estradi potvrdilo je za medije ovu informaciju, a ono što svi kažu jeste da je potražnja bez obzira na to, velika. 


Trenutno najtraženija pjevačica je snajka Slobodana Bobe Živojinovića i Lepe Brene.


Ona prati trend sa cenama, pa je vrijednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noći ove godine skočila sa 40.000 eura na 50.000, a nastupiće u prijestoničkom hotelu.


Sloba i Barbara zajedno nastupaju, kao i kumovi Andreana i Drako.


Doduše na različitim mestima, ali svo četvoro su u prijestonici.


Radanović će za tu noć biti bogatiji za 30.000 eura, a njegova koleginica Barbara 10.000.


Kod Darka je malo drugačija situacija. Njegov nastup je oko 20.000 eura, a njegove kume 15.000.


Tea je tezgu dogovorila u Hrvatskoj i to za 20.000 eura. Manojlovićeva naplaćuje 25.000 eura, dok je nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Sanja Vučić ugovorila nastupa za 15.000.


Ipak, Svetlana Ceca Ražnatovic i dalje je rekorderka. Pjevačica će i ove godine, kada bude zakazala koncert za doček, naplatiti angažman u visini od čak 100.000 eura.


I ostali pjevači sa estrade polako, ali sigurno ugovaraju tezge i njihovi honorari kada zvanično budu objavili gdje pevaju biće poznati javnosti.


.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.