x

iznenadila

Pjevačica batalila pjevanje: Seka Aleksić odlučila da se oproba u ovome, dugo je razmišljala da li da prihvati...

Seka Aleksić postaje voditeljka! Pjevačica uveliko radi na svom televizijskom šou-programu, koji će se baviti kulinarstvom. Kako Informer saznaje, emisija će se zvati "Majka i snajka".

- Seka se potpuno posvetila novom projektu. Danonoćno sa saradnicima radi na scenariju, osmišljava scenografiju. U emisiji će se žene takmičiti sa majkama svojih muževa u spremanju hrane. Aleksićeva će rame uz rame sa poznatim kuharom Radomirom Rašom Vlačićem voditi ovaj šou - započinje priču izvor blizak pjevačici.On dodaje da Aleksićeva nije odmah htjela da prihvati ovaj posao.

- Dugo je razmišljala da li je ovo pravi potez za nju, ali kako trenutno zbog koronavirusa nema nastupa i ima viška vremena, odlučila je da prihvati poziv. Najveća podrška joj je muž Veljko, koji je oduševljen njenim kulinarskim specijalitetima.Podsjetimo, Seka Aleksić već ima iskustva u šou-programima. Ona je prije deset godina snimala svoj rijaliti pod nazivom "Moja desna ruka". Pjevačica je pred kamerama pokušala da nađe ličnog asistenta.

.
.
.
.
.
.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.