x

Pjevačica ponovo na operacionom stolu: Nada treći put dobila rak!

Pjevačica Nada Obrić primljena je prekjuče u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog operacije uklanjanja tumora. Naime, pjevačica je po treći put dobila rak! Kako izvor za Srpski telegraf tvrdi, pjevačica je primljena kao hitni pacijent radi uklanjanja malignih ćelija.

- Nada se već neko vrijeme osjeća umorno i iscrpljeno s obzirom na to da je već dva puta operisala rak materice. Ovo što je sad snašlo podsjećalo je na te simptome od prije. Odmah se podvrgla kontrolama, ali rezultati nisu bili uopšte dobri. Iako su rezultati bili loši, pjevačica je to dobro podnijela jer je ona žena puna vjere i pozitivne energije i veliki optimista u životu. Juče se operisala i čekamo rezultate nakon operacije - tvrdi izvor blizak pjevačici.


Da bismo provjerili ove navode, pozvali smo Nadu, koja je i pored svega što je snašlo bila vedrog duha i pozitivnog razmišljanja.

- Tačno je, ovo je treći put da ovo proživljavam, ali ne može meni ništa da se desi. Ja pozitivno razmišljam, kako naš narod kaže: "Preživio je Muja i mnogo gore", tako da ću i ovo preživjeti, a nakon toga idemo na kafu i da uživamo u životu - rekla je pjevačica.

Podsjetimo, pjevačica je 1999. godine otkrila da ima karcinom grlića materice, a četiri godine kasnije i karcinom kože, a nakon tog otkrića i dvije operacije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.