x

Pjevačica ponovo u centru skandala: Andreana Čekić se u hotelu u Budvi potukla sa ljubavnikom! Polomili inventar u apartmanu, rasjekla nogu...

Andreana Čekić potukla se u srijedu uveče s ljubavnikom Markom Miloševićem u hotelu u Crnoj Gori, pa je zbog zadobijenih povreda morala da otkaže nastup u diskoteci u Budvi, gdje je trebalo da pjeva.

Prema saznanjima Kurira, sukob zvijezde "Granda" i njenog izabranika bio je toliko žustar da je osoblje hotela moralo da reaguje i smiri strasti. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, srče je bilo na sve strane, a vika i dreka čula se sve do ulice. Tokom tuče, Andreana se slučajno posjekla po nozi i morala je da potraži pomoć ljekara. Sve to se dešavalo neposredno pred početak nastupa, kada su njeni muzičari uveliko stigli u klub prepun ljudi koji su je nestrpljivo čekali.


- Andreana je imala napad ljubomore zbog toga što je posumnjala da je Marko vara. Prvo je počela da ga napada, vrijeđa i psuje, a onda da ga gađa bukvalno svime što joj je palo pod ruku. On je pokušao da je urazumi i smiri, ali je svako njegovo pravdanje u njoj budilo sve veći bijes. Možete da zamislite koliko je bila razularena kada je uspjela sama da uništi namještaj i polomi stolice - priča izvor blizak pjevačici i objašnjava kako je zaradila posjekotine.


- Dok je bacala stvari, slučajno se okliznula i pala. Nogom je zakačila razbijeno staklo na podu i rasjekla se. Bilo je mnogo krvi, rana je izgledala jezivo. Ona je krv sprala vodom, pa je otišla do ljekara, gdje su joj stavili zavoj - kaže izvor.

Za to vrijeme, menadžer kluba, ali i Andreanini muzičari pokušavali su da dobiju pjevačicu, ali se ona nije javljala. Nakon nekoliko sati, Čekićeva se na Instagramu izvinila onima koji su došli da je slušaju i objasnila da se rasjekla ali, naravno, nije rekla kako i zašto.


- Izvinjavam se mojoj publici i, naravno, lokalu u Budvi, ali ne mogu da nastupam večeras jer sam rasjekla nogu. Hvala svima na razumijevanju, volim vas - napisala je ona.

Podsjetimo, i Andreana i njen ljubavnik i dalje su zakonski u braku, on s Marinom Milošević, s kojom ima kćerku, a ona sa klavijaturistom Ivanom Miladinovićem. Markova žena oglasila se u medijima i rekla da je pjevačica "otimačica muževa".

Zvali smo Andreanu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.