x

Pjevačica stoji iza zločina u Smederevu?! Namamila Milana u kuću, a onda ga njen muž isjekao na komade!

Dijelovi tijela Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije, auto-prevoznika i vlasnika kafića u Švajcarskoj, koji je nestao 22. decembra 2018, nađeni su u Crvenom kanalu kod Smedereva. Policija je uhapsila bračni par R.S. (43) i S.P. (25) zbog sumnje da su zvjerski ubili Filipovića, a potom ga isjekli na komade i bacili.

Nestanak Milana Filipovića porodica je prijavila krajem decembra nakon što je krenuo u Švajcarsku iz Kuršumlije, a tamo nikad nije stigao. Zabrinuti za njega, alarmirali su nadležne, ali i čitavu javnost, objavivši na Fejsbuku Milanovu sliku i apel za pomoć u istrazi.

Najcrnja vijest sačekala je porodicu poslije Nove godine, kad je 4. januara jedan mještanin Radinca pronašao trup muškarca u kanalu u kome se nalazi otpadna voda, dok su Filipovićeve noge i ruke tek juče isplivale.

- Kako tijelo nije moglo biti identifikovano, od članova porodice uzeta je krv za DNK analizu, kojom je utvrđeno da iskasapljeni leš pripada Filipoviću - kaže izvor iz istrage.


Do bračnog para policija je došla zahvaljujući tome što je sin ubijenog na njegovom Fejsbuk profilu našao prepisku sa osumnjičenom pjevačicom S.P.

- Ona ga je kobnog dana namamila da dođe u Smederevo do njene kuće. Milan je došao kombijem, a R.S ga je sačekao i udario lopatom. Filipović je uspio da se pridigne i počeo je da bježi, ali ga je R.S. sustigao. Udarao mu je glavu o beton i ubio ga. Tijelo su unijeli u kuću. R.S, koji je inače mesar, odlučio je da ga isiječe na komade. Najprije je odvojio trup od donjeg dijela tijela. Zatim je odsjekao žrtvi noge i ruke i tijelo zamotao u tepih – kaže izvor iz istrage.

Bračni par je navodno tri dana držao tijelo u kući, a onda su odlučili da ga bace u Crveni kanal.

- Tijelo su ubacili u Milanov kombi i odvezli do Crvenog kanala. Žena je uzela taksi i išla ispred kombija kako bi mužu javila da li ima policije – kaže izvor iz istrage i dodaje da su kombi potom ostavili kod stadiona u Požarevcu.


Uhapšeni su 3. januara u Smederevu kad su pošli kod advokata.

- Njih dvoje su saznali da policija dovodi S.P. u sumnju da je na neki način povezana sa nestankom Filipovića. Ona je nakon hapšenja priznala da je namamila Filipovića, ali je negirala da je učestvovala u ubistvu – kaže izvor iz istrage.

On dodaje da je R.P. navodno izjavio da nije imao namjeru da ubije Filipovića.


- Rekao je da je htio samo da ga muči kako bi im dao pin kod bankovne kartice. Takođe je rekao da su mu uzeli hiljadu franaka koje su pronašli kod njega nakon ubistva – kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni imaju djecu iz prethodnih brakova.

- R.P. ima bivšu ženu i dvoje djece koji žive kod njega u porodičnoj kući. Otac ga je izbacio jer je bio problematičan, a oni su ostali da stanuju tamo. Priča se da je registrovan narkoman – kažu komšije i dodaju da S.P. ima dijete iz prvog braka. - Čuli smo da se njen prvi suprug predozirao.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.