x

preslikane

Pjevačica u 5. deceniji čeka bebu, a sada pokazala kako joj izgleda njena majka: Ne zna se koja je ljepša, kao sestre su!

Pjevačica Maja Šuput blista u 7. mjesecu trudnoće, te izgleda poput dvadesetogodišnjakinja iako je napunila 41 godinu.

Ona je sada pokazala i svoju majku Danicu koja je veoma mladolika, te bi mnogi na prvi mah pomislili da joj je sestra.

Njih dvije su pozirale nasmijane, a Maja je u opisu napisala sljedeće:

– Nedjeljom kod mame na ručku. Plus obavezno slikanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama – napisala je trudna Maja. 


Mama Maje Šuput do sada se nije pojaviljava u javnosti i publika nije imala priliku da vidi koliko je ona lijepa i njegovana žena. Ljepotu, kao i šarm pjevačica je definitivno naslijedila od svoje majke, koja ne može da dočeka dan kada će po prvi put postati baka.


Unučetu se veoma raduje, i Maji je najveća podrška u svakom danu trudnoće. Prinova u dom pjevačice Maje Šuput stiže u martu, a ona i njen suprug Nenad Tatrinov oduševljeni su činjenicom da će uskoro postati roditelji.


Spol bebe nedavno su odlučili da otkriju i to na prilično popularan način pomoću “kutije iznenađenja”. A kada su iz nje izletjeli plavi baloni, Maja i Nenad su se zagrlili, oduševljeni činjenicom da će dobiti sina. Ništa manje nije bila srećna ni baka Danica, koja uzbuđeno odbrojava do porođaja svoje mezimice.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.